Menü

2011.09.06.     Hozzászólás 0

(x)

Indul a Nagy Őszi Kerékpár-szezon!

Fedezd fel és válaszd ki kedvenc alsó-ausztriai útvonalad a kerékpár nyergében!

Vége a 40 fokoknak, beköszöntenek lassan a kellemes őszi napok! Mi sem természetesebb, minthogy két keréken fedezzük fel az osztrák őszi erdők ezernyi színét és kellemes hangulatát! Segítségképpen fogadjátok el tőlünk Alsó-Ausztria nagy kerékpáros túraútvonal ajánlóját!

 

81832-cikkbe2.jpg

 

Alsó-Ausztria tartomány gyönyörű tájai és számtalan látnivalója miatt is rendkívül vonzó úti cél a kerékpározóknak. A táblákkal jelzett 4200 kilométernyi kerékpárút hálózatból hét túraútvonal különösen figyelemre méltó: a „Donauradweg” (a Duna menti kerékpárút); a tartományt észak-déli irányban kettészelő nemzetközi túraút Bécset Brnóval összekötő szakasza; a „Thermen- und Triestingau-Radweg” a termálrégiót járja be; a „Kamp-Thaya-March-Radroute” elnyerte a kerékpáros turizmus szakértőinek díját; a „Traisental-Radweg” a „Piestingtal-Radweg” és a „Triestingtal-Gölsental-Radweg” szebbnél szebb folyóvölgyekben kanyarog.

Fedezd fel és válaszd ki kedvenc alsó-ausztriai útvonalad a kerékpár nyergében!

 

Töltsd le Alsó-Ausztria nagy kerékpáros térképét és válassz a számtalan javaslat közül!

81832-auterkep.jpg

 

Rendeld meg ingyenes, magyar nyelvű kiadványunkat valamint kerékpáros útikalauzunkat a prospektusrendelés nyomtatvány segítségével! Klikk ide!

81832-NOEL_hinein_b_h.jpg

www.also-ausztria.info
informacio@noe.co.at

Olvass többet a témáról: Alsó-Ausztria