Casco nyereményjáték sorsolás

Casco nyereményjáték sorsolás

Mozgásvilág
Mozgásvilág, Támogatott tartalom
Mozgásvilág, Támogatott tartalom
0000/00/00
A szürke-narancs és fekete színű MTBE 2 modellre fájt a legtöbbek foga.

Egy fejvédő, ami rögtön kettő... Az elsősorban elektromos kerékpárosok számára tervezett E.Motion 2 és MTBE 2 fejvédők felépítése megegyezik, a különbség a felhasználási területre optimalizált részletekben rejlik.

Casco E.Motion 2 és MTBE 2

A Casco kerékpáros fejvédők híresek a kiemelkedő biztonságukról, ami többek között a márkavédjegyként is funkciónáló, megnövelt tarkóvédelmi zónának és a sisakot a szokásosnál jóval nagyobb felületen fedő in-mold szerkezetnek. Az elektromos kerékpárosok számára tervezett robusztusabb, még jobban megerősített modellek az egyik legtöbbet dícsért hálós belső kialakítással rendelkeznek, aminek köszönhetően bármilyen fejformára úgy illeszkednek, mintha ráöntötték volna. Ez egy négy ponton rögzülő puha háló (Casco-Fit), amit a hátsó két rögzítő-pontnál tudunk függőlegesen állítani. A pontos illeszkedést ezen kívül a Disc-Fit-Vario rendszerrel tudjuk tovább csiszolni, ami egy horizontálisan és vertikálisan is állítható tárcsás rögzítő-rendszer, de a teljes precizitás érdekében eleve három különböző méretben érhetők el a fejvédők.

Nyerj Casco E.Motion 2, vagy MTBE 2 fejvédőt!-1
Casco MTBE 2
Nyerj Casco E.Motion 2, vagy MTBE 2 fejvédőt!-1
Forrás: Casco

A Casco elektromos kerékpárosok számára tervezett fejvédői, egy hagyományos fejvédőhöz képest megnövelt strapabíróssággal bírnak, megerősített héjszerkezettel, és az in-mold szerkezet nem csupán a külső felület bizonyos felületén, de egészen a belső peremig kiemelkedő biztonságot nyújt. Ez azt jelenti, hogy a sérülékenyebb, viszont az energiaelnyelésben főszerepet játszó belső habot a szellőzőnyílások belső oldala és a sisak belsején kívül mindenhol védi a külső héj.

Nyerj Casco E.Motion 2, vagy MTBE 2 fejvédőt!-1
Casco E.Motion 2
Nyerj Casco E.Motion 2, vagy MTBE 2 fejvédőt!-1
Forrás: Casco

"Téliesíthetőség" és egyéb extrák

Prémium kategóriás termékhez méltón, a kiemelkedő fejvédelem, valamint a maximális illeszkedés és komfort mellett további extrákat is nyújtanak a Casco fejvédői. A zordabb, hűvösebb időjárásra felkészülve a sisakon fülrésznél apró lyukakat, avagy csatlakozási pontokat helyeztek el, amivel a Casco fejvédőkhöz tervezett fülvédőjét rögzíthetjük, illetve a Casco esővédő héját feltéve megakadályozhatjuk a sisak beázását. Mindezeken felül, természetesen ezeket a modelleket is színesíthetjük, illetve teljesen egyedivé alakíthatjuk a MyStyle zsinórokkal.

Nyerj Casco E.Motion 2, vagy MTBE 2 fejvédőt!-4
Nyerj Casco E.Motion 2, vagy MTBE 2 fejvédőt!-4

Mi a különbség az E.Motion 2 és az MTBE 2 modell között?

A Casco E.Motion 2 elsősorban a városi és túra környezet kívánalmainak felel meg, főként elektromos kerékpárosoknak és a kiemelt biztonságot igénylő, hagyományos bringásoknak ajánlott. A Casco MTBE 2 több fokozatban állítható sildet kapott, valamint az extrém durvuláshoz szokott rájderek számára, a sisak hátsó részén szemüvegpánt-fixáló "hátsó-szárny" is helyett kapott, ami megakadályozza a pánt felcsúszását. Ezen tulajdonságai az MTBE 2-t alkalmassá teszik erdei környezetre, sziklás-, gyökeres körülmények közé is.

Casco sorsolás

Casco MTBE 2 fejvédőt nyert: Somogyi János

Játékszabályzathoz klikk ide!

Hirdetés