Casco Activ 2 fejvédőt sorsoltunk

Casco Activ 2 fejvédőt sorsoltunk

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2020/07/20
A sikeres felmenőkkel (Activ-TC) rendelkező fejvédő különlegességnek számít a Casco termékpalettáján
Hirdetés

A sikeres felmenőkkel (Activ-TC) rendelkező fejvédő különlegességnek számít a Casco termékpalettáján, hiszen a jellemzően egy-egy felhasználási területre specializálódott modellek mellé egy többféle kerékpáros stílushoz és felhsználásra tervezett "allrounder" fejvédő látott napvilágot.

A Casco Activ 2 egyaránt alkalmas a városi, hétköznapi közlekedéshez, illetve a komolyabb terepen megmérettetésekhez is. Különösen alkalmas nyári kerékpártúrák esetén, amikor a biztonság és a komfort mellett a stílusos, egyedi megjelenés is nagy hangsúlyt kap.

Nyerj Casco Activ 2 fejvédőt-4
Casco Avtic 2 színvariációk
Nyerj Casco Activ 2 fejvédőt-4
Forrás: Casco

Bőséges szellőzőnyílásokkal, horizontálisan és vertikálisan is személyre szabható Disc Fit Vario méretállító rendszerrel, rendkívül praktikus Casco Loc csatrendszerrel és egyéni ízlés szerint variálható MyStyle zsínór-kompatibilitással vértezték fel. Természetesen mindezt azon felül, hogy az in-mold védőréteg teljes egészében lefedi a külső borítást (sőt, még néha ennél is többet), illetve a tarkórész extra védelmet kapott.

Nyerj Casco Activ 2 fejvédőt-3
MyStyle zsinórral teljesen egyedivé alakítható
Nyerj Casco Activ 2 fejvédőt-3
Forrás: Casco

A pontos illetszkedés érdekében az Activ 2 három különböző méretben kapható, hogy mindenki a fejméretéhez passzolót választhasson. A megfelelő méret kiválasztása alapfeltétele a fejvédő által nyújtott biztonság maximalizálásának. Sőt, az 52-56 cm méretnek köszönhetően végre azok is találhatnak maguknak egy komoly felnőtt fejvédőt, akiknek eddig csak a hóbortos mintájú gyereksisakok vagy a lötyögve magukra szorított M-es méretezés jelentett szükségmegoldás. Az új Activ 2 modell esetében nem csak a méretállító gyűrűt lehet 52cm-re szűkíteni, hanem maga a sisak váza is egy szűkebb, 52-56 cm-es verzió.

Nyerj Casco Activ 2 fejvédőt-5
Fej-sisak becsapódási pontok
Nyerj Casco Activ 2 fejvédőt-5
Forrás: Casco

Az új modell méltó utódja a számos összehasonlító teszten győztes Activ-TC-nek. A biztonság, a kényelem, a szellőzés, az alacsony tömeg és az elfogadható ár optimális egyensúlyát kínálja. Mindennapos használatra tökéletes választás, de akár egyedi megjelenést igénylő haladó kerékpárosoknak is ajánlott.

A nyertes...

isti1027@... e-mail című játékosunk.

Játékszabályzathoz klikk ide!

Hirdetés