Casco Activ 2 fejvédőt nyert

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2019/07/03
Nyertest hirdetünk, aki a Casco Activ 2 kerékpáros sisak boldog tulajdonosa lett!
Hirdetés

A sikeres felmenőkkel (Activ-TC) rendelkező fejvédőt két évvel ezelőtt mutatták be hivatalosan. Különlegességnek számított a Casco termékpalettáján, hiszen a jellemzően egy-egy felhasználási területre specializálódott modellek mellé egy többféle kerékpáros stílushoz és felhsználásra tervezett "allrounder" fejvédő látott napvilágot.

A Casco Activ 2 egyaránt alkalmas a városi, hétköznapi közlekedéshez, illetve a komolyabb terepen megmérettetésekhez is.

 

Casco Activ 2 új színek Forrás: Mozgásvilág
Casco Activ 2 új színek Forrás: Mozgásvilág

 

Bőséges szellőzőnyílásokkal, horizontálisan és vertikálisan is személyre szabható Disc Fit Vario méretállító rendszerrel, rendkívül praktikus Casco Loc csatrendszerrel és egyéni ízlés szerint variálható MyStyle zsínór-kompatibilitással vértezték fel. Természetesen mindezt azon felül, hogy az in-mold védőréteg teljes egészében lefedi a külső borítást (sőt, még néha ennél is többet), illetve a tarkórész extra védelmet kapott.

A pontos illetszkedés érdekében az Activ 2 három különböző méretben kapható, hogy mindenki a fejméretéhez passzolót választhasson. A megfelelő méret kiválasztása alapfeltétele a fejvédő által nyújtott biztonság maximalizálásának. Sőt, az 52-56 cm méretnek köszönhetően végre azok is találhatnak maguknak egy komoly felnőtt fejvédőt, akiknek eddig csak a hóbortos mintájú gyereksisakok vagy a lötyögve magukra szorított M-es méretezés jelentett szükségmegoldás. Az új Activ 2 modell esetében nem csak a méretállító gyűrűt lehet 52cm-re szűkíteni, hanem maga a sisak váza is egy szűkebb, 52-56 cm-es verzió.

 

Testsieger 2019 Forrás: Casco
Testsieger 2019 Forrás: Casco

 

Az új modell méltó utódja a számos összehasonlító teszten győztes Activ-TC-nek. A biztonság, a kényelem, a szellőzés, az alacsony tömeg és az elfogadható ár optimális egyensúlyát kínálja. Mindennapos használatra tökéletes választás, de akár egyedi megjelenést igénylő haladó kerékpárosoknak is ajánlott.

 

Új színek 2019-re

A népszerű modell a kiforrott technológiáknak köszönhetően két év elteltével is a csúcsminőséget képviseli. Ennek örömére a Casco Activ 2 4 új színben lesz kapható. Az új színpalettának köszönhetően választhatunk egy matt- és egy fényes karbon hatású, zöld, vagy narancssárga betéteket tartalmazó kivitelből, vagy a kerékpáros ruházatoknál nagy népszerűségnek örvendő kék változatból, illetve egy csajos fehér-türkiz kombinációból. A variálható MyStyle zsinóroknak köszönhetően a friss dizájnokkal több tucat új színvariációt lehet elérni. Az eddigi színvariációkat például a tavalyi videóban csekkolhatod.

 

Casco Activ 2 karbon/zöld Forrás: Mozgásvilág
Casco Activ 2 karbon/zöld Forrás: Mozgásvilág

 

A nyereményjáték nyertese:

Baraksó Edina - Kemecsei lakos

A nyertest e-mailben értesítjük, akivel a nyereménye átvételével kapcsolatban a nyeremény felajánlója veszi majd fel a kapcsolatot.

Hirdetés
Hirdetés