Menü

2017.05.08.     Hozzászólás 2

Mozgásvilág.hu

Bontrager lámpaszett nyereményjáték

Nyerj kerékpáros lámpaszettet 18.900 Ft értékben!


Trek

Amerika legnagyobb kerékpármárkájának története egy istállóban kezdődött. 1992-ben fejlesztették ki az OCLV karbonváz-szerkezetet, mellyel több Tour de France győzelmet könyvelhetett el a Trek. A Bontrager márka a Trek házon belüli beszállítója, így minősége is megegyezik a Treknél megszokottal. A Bontrager kiegészítő és alkatrész újdonságokat itt találod...

 

 

Nyerj Bontrager lámpaszettet

Az Ion 120 és Flare 3 kerékpáros lámpából álló, 18.900 Ft értékű szett lehet a Tiéd, ha helyesen válaszolsz az alábbi adatlapon található kérdésekre, legkésőbb 2017. május 28. éjfélig.

Bontrager lámpaszett Forrás: Trek.hu

A helyes válaszokhoz nem árt, ha tisztában vagy a Trek kerékpárok országúti technológiáival és az ingyenes Trek kerékpártúra lehetőségekről.

Játékszabályzathoz klikk ide!

Regisztráció a játékra

Mi az előnye a Trek országúti kerékpároknál az elektromos integrációnak?
Az év melyik szakában van lehetőség részt venni az ingyenes Trek kerékpártúrákon?
Vezetéknév *
Keresztnév *
Születés éve *
E-mail cím *
Ir. szám *
Város *
Utca *
Házszám *
Telefonszám
 
Weboldal használattal kapcsolatos jogi nyilatkozat elfogadása és adatkezelési hozzájárulás.

Kijelentem, hogy a www.mozgasvilag.hu weboldal jogi nyilatkozatát elolvastam és magamra nézve kötelezőnek elfogadtam, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy a regisztráció során megadott adataimat a nyereményjáték használatával összefüggésben a Mozgásvilág Kft. mint adatkezelő a nyereményjáték általános szerződési feltételeiben  leírtak szerint kezelje, felhasználja, illetve az ott felsorolt személyek részére továbbítsa. Az nyereményjáték általános szerződési feltételeit elolvastam és tudomásul vettem.

 
Hírlevélre feliratkozás (Direkt marketing hozzájárulás)

Hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeimre a Mozgásvilág Kft. a saját szolgáltatásaival kapcsolatos címzett reklámüzeneteket küldjön, és ezzel összefüggésben a megadott adataimat kezelje az esetleges visszavonó nyilatkozatom kézhezvételéig. Az adatkezeléssel és a hozzájárulásom visszavonásával kapcsolatban az adatvédelmi nyilatkozatot tudomásul vettem és elfogadtam.

Olvass többet a témáról: nyereményjáték

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.