Menü

2009.04.15.     Hozzászólás 0

www.xfactornet.hu

Adj nevet az új Kona kerékpárnak és nyerj

Segíts nevet adni az ösvények új fenevadjának! Hamarosan elkészül a Kona vadonat új trail kerékpárja, mely a Magic Link rendszerre épülve mind a mászás, mind a lejtőzés királya lesz... már csak nevet kellene adni neki!

Az elmúlt jó pár hónapban, a Kona Bike Team designerei és mérnökei keményen dolgoztak egy új, szuper könnyű, hosszú rugóutas all-mountain kerékpár fejlesztésén, a forradalmi 2-kerékpár-1ben Magic Link Technologia felhasználásával. Most, hogy az agyuk minden egyes cellája geometriai szögek kalkulációival és milliméterekkel töltődött, már nem maradt elég kreatív dzsúz, hogy egy igazán jó nevet adjanak az új jövevénynek.

 
 
És ez az a pont, ahol Te a képbe jössz.

 
 
Segíts nevet adni az ösvények új fenevadjának! Ha nem vagy jártas a jelenlegi CoilAir kerékpárunk Magic Link rendszerében, kattints ide... Képzelj el egy 6" (~152mm) rugóutas kerékpárt,  kb.13 kg súllyal. Kényelmes és hatékony mászás mellett amikor végre bulivá alakul a tekerés, és elindulsz lefele, minden állítás nélkül, a kerékpárod átalakul egy igazi lejtőfalóvá. 

 
 
Tudnál nevet adni neki?

  
Csak küld el az általad favorizált 5 modell neved április 15-ig itt. Négy naponta a látogatók által megszavazottakból egy-egy mindig kiesik majd. A győztest és további 4 helyezett névadót május 1-én hirdetik ki a konaworld.com oldalon.
 
Első díj természetesen egy vadonat új 2010-es Magic Link trail kerékpár - igen, a nyertes névvel. Második helyen végzett névadó egy dögös, cruiser-stílusú AfricaBike-ot kap, a harmadik egy Freddy kabátot, a negyedik egy Wah Wah pedált és végül az ötödik helyezett egy Kona mezt.

Olvass többet a témáról: kerékpár