Verga Kab-hegyi kerékpáros időfutam

2013/09/08

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Ajka, Hubertus Erdészeti Erdei Iskola
2013-09-08
Hirdetés

Verga Kab-hegyi kerékpáros időfutam - Kiírás

Pénzdíjas időfutam verseny a Kab-hegy új kerékpárútján!

Hagyományteremtő szándékkal, 2013. szeptember 8-án első alkalommal kerül megrendezésre az ajkai Hubertus Erdészeti Erdei Iskolától rajtoló és a Déli-Bakony legmagasabb pontján célba érő VERGA Kab-hegyi kerékpáros időfutam verseny.

Verga időfutam
Galériáért katt a képre!


A verseny Ajkát a Kab-heggyel összekötő kerékpárút átadásának alkalmából jön létre. Az időfutammal párhuzamosan a gyerek az iskolánál kínálnak kerékpáros kikapcsolódást.

Az 599 méter magas Kab-hegyet körülölelő erdészeti út lehetővé teszi, hogy csak rövid szakaszokon kelljen egymással szemben haladniuk a versenyzőknek és a futam után, a rajthoz visszakerekezőknek.

Az útvonal adottságaiból kifolyólag - végig aszfaltozott, szinte mindenhol jó minőségű útburkolat és a durva emelkedőktől mentes, néhol lejtős szakaszok - akár időfutam kerékpárral is indulhatnak.

A verseny előtti csütörtökig kedvezményesen 1500 és (18 éves kor alatt) 1000 Ft-ért  lehet előnevezni.

Az abszolút leggyorsabb férfi és női versenyző egyaránt 30.000 forint pénzdíjban részesül. A kategóriák dobogós helyezettjei érem díjazásban részesülnek.

12 kategória került meghatározásra a versenyen, viszont ezek száma az indulók függvényében a verseny rangjának megőrzése érdekében csökkenhet.

 

Nevezés és bővebb információk a verseny honlapján érhetők el:
06 70 9841 093
info@bringasandras.hu
www.idofutam.bringasandras.hu

Verga Kab-hegyi kerékpáros időfutam - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés