Játékszabályzat az Éld túl a vadont! nyereményjátékhoz

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2000/01/01
 

1. A nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi*, Magyarországon jogszerűen tartózkodó*, 14 éven felüli természetes személy* vehet részt, aki nem esik a 7. pontban meghatározott személyek körébe* (továbbiakban: Játékos), és aki a Játék időtartama alatt regisztrálja magát a www.mozgasvilag.hu oldalon a játékra, és megadja a helyes nevét, e-mail címét és postai címét. (továbbiakban: Pályázat).

2. A játék szervezője a Mozgásvilág Kft.

3. A Játék 2010. augusztus 11-étől 31-e éjfélig tart.

4. A sorsolásra 2010. szeptember 1-én kerül sor a Mozgásvilág Kft. irodájában (1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 67.), melynek keretében kisorsolásra kerülnek a játékra jelentkezők közül a nyertesek. A sorsolást a random.org véletlenszám generátor weboldal segítségével végezzük.

5. A sorsolás eredménye a www.mozgasvilag.hu oldalon egy hónapon keresztül látható lesz. A nyerteseket a sorsolás eredményéről és a nyeremény átvételének / felhasználásának módjáról a Mozgásvilág Kft. e-mailben értesíti.

6. A nyereményeket (Silva fejlámpa, Gerber multiszerszám és Gerber fűrész) a Fiskars Brands Finland OY. Magyarországi fióktelepe (Budapest 1037, Csillaghegyi út 13.) biztosítja.

7. A Játékból ki vannak zárva Mozgásvilág Kft. és nyereményeket biztosító cégek dolgozói és ezen személyek Ptk. 685.§.b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

8. Mozgásvilág Kft. a résztvevő adatait, a nyereményjátékban foglalt kötelezettségeinek teljesítéséhez használja fel. A játékban részt vevők feltétel nélkül beleegyeznek abba, hogy személyes adataik (név, cím, telefonszám, e-mail cím) Mozgásvilág Kft. adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervezők és a Nyeremények Biztosítói minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassák. Az adatszolgáltatás önkéntes.

9. Azon Játékos számára, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló információkkal, hírlevelekkel megkeressék, adatai törléséhez, illetve a leiratkozáshoz a szervezők a megfelelő lehetőségeket biztosítják.

A játékkal kapcsolatos bármilyen kérdést emailben az info@mozgasvilag.hu e-mail címre várunk.-ra