Gyűjtöd már az Ötpróba pontokat?

Támogatott tartalom
Támogatott tartalom
2017/06/07
A korábbi évtizedek hagyományaihoz visszanyúlva újult meg idén Olimpiai Ötpróba program, amely hazánk legnagyobb és legnépszerűbb szabadidősport-rendezvényeit fogja össze.

Az Olimpiai Ötpróba zászlója alatt hat sportág legnagyobb eseményei sorakoztak fel, azzal a céllal, hogy egyre több ember életében váljon mindennapos örömforrássá a sport. A 2020-as olimpiáig tartó Olimpiai Ötpróba program országszerte futás, úszás, országúti kerékpározás, hegyikerékpározás, evezés (kajak-kenu) és túrázás sportágakban várja a mozogni vágyókat.

crosskovacsi-maraton-2016.jpg Forrás: Ötpróba Rióba
Crosskovácsi maraton 2016
Kép forrása: Ötpróba Rióba


Összegyűjtött pontok = garantált jutalom

Az egyes eseményeken teljesíthető különböző távokért pontok járnak, amelyek a program ideje alatt egy online profilban gyűjthetők és garantált jutalmakra válthatók:
- 15 pont: Olimpiai Ötpróba baseballsapka
- 25 pont: Olimpiai Ötpróba póló
- 40 pont: Olimpiai Ötpróba hátizsák
- 60 pont: a 2020-as tokiói olimpián induló magyar csapat hivatalos felszerelése alapján tervezett melegítő

Az Ötpróba idei eseménynaptárban közel 60 rendezvény szerepel, köztük a legnagyobb hazai tömegsport-rendezvények, mint pl. a Tour de Pelso, a Balaton-átúszás, a 32. Wizz Air Budapest Félmaraton vagy a Mátra Maraton – a teljes eseménysort >> ITT << tudod megnézni.

Ahhoz, hogy a pontokat gyűjthesd és megszerezhesd az értékes jutalmakat, nem kell mást tenni, mint regisztrálni az Olimpiai Ötpróba oldalán, amely a 2020-as Olimpiáig tartó négy éves ciklusra mindössze 1000 Ft-ért megtehető.

 

 
K&H maratonváltó Forrás: Ötpróba Rióba
KH maratonváltó
Kép forrása: Ötpróba Rióba

 

Olimpiai Ötpróba események a hétvégén:


Crosskovácsi Maraton

A június 10-11-i hétvégén is több Ötpróba esemény közül választhatsz. Szombaton kerül megrendezésre a Crosskovácsi Maraton, amely a mountain bike-osok Magyar Bajnoksága is egyben. A Nagykovácsiban megrendezésre kerülő versenyen a 29 km-es (850 m szint) rövidtáv, a 49 km-es (1650 m szint) középtáv vagy a 71 km-es (2350 m szint) hosszútáv teljesíthető.
Érdekel...


VII. Rába Lapátolás

Szintén június 10-én rendezik meg a VII. Rába Lapátolást, amely a Vízitúra Kupa 3. fordulója. A versenysorozat a legnagyobb és legnépszerűbb, országos méretű amatőr vízitúrás sorozata, amelyet a Magyar Kajak-Kenu Szövetség szervez. A rajt a csörötneki kempingnél, cél a csákánydoroszlói Vízi Vándor Táborhely kikötőjénél lesz. A teljesíthető távok: 12 és 24 km.
Érdekel...


24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó

Vasárnapra is marad egy nagy durranás, mert június 11-én kerül sor a 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltóra a Városligetben. Az esemény a cégek, családok, baráti társaságok közkedvelt futóversenye, amelyre tavaly 1650 csapat nevezett. Kár lenne kihagyni ezt a fergeteges futó bulit!
Érdekel...

 


További Olimpiai Ötpróba események a nyár minden hétvégéjén, több helyszínen.

Keress magadnak kihívást!

Hirdetés