Asics GEL-NIMBUS 13 női futócipő

Ismeretlen szerző
Ismeretlen szerző
2011/10/28
Hirdetés

2011.ŐSZI-TÉLI MODELL

Az Új ASICS Gel Nimbus 13 futócipő!

Telis-tele jó dolgokkal:

    ASICS Gel (saroknál, elülső talpnál)

    ASICS Gel - csillapító rendszer-nek köszönhetően, a Nimbus 12 ügyel még akkor is ízületei épségére, ha Ön éppen a legkeményebb edzést tartja.
    Ez a puha, de mégis tartós megoldás szintúgy megtalálható a profi futók cipőjében is, mint az ASICS Gel cipőkben!

    Biomorphic Fit
    A biomorphic betétek a felsőrész, legintenzívebben deformálódó hajláspontjain találhatóak. Ez a puha anyag kényelmes, megfelelően illeszkedik, csökkenti a sérülések veszélyeit, ezáltal fokozza a teljesítményt.

    I.G.S.
    Az I.G.S. az ASICS fejlesztői által kifejlesztett lépésharmonizáló rendszer, mely összehangolja a cipőbe épített összes technológiai egységet, ezzel hihetetlen kényelmet és védelmet nyújt még hosszan tartó edzések alkalmával is.

    Asymmetrical lacing system
    Ez a fűzési rendszer követi a rüszt természetes ívét, ezáltal tökéletesebben illeszkedik a lábfejhez és csökkenti az irritációt.

    Gender Specific Forefoot Cushioning
    A nem szerinti talp párnázás egy speciálisan kialakított Solyte anyag, mely kifejezetten fontos azon futók számára, akik rendszeresen terhelik lábfejük elülső részét. A nőknek eltér talpfelépítésük a férfiakétól, így a testsúly a cipőtalp más részét terheli és máshol kell elvezetni az erőhatásokat.

    Solyte
    A Solyte a legújabb fejlesztésű középtalp alkotó elem, mely sokkal könnyebb a hagyományos EVA-nál és sokkal gyorsabban nyeri vissza az eredeti alakját, ezáltal sokkal tartósabb. További nagy előnye, hogy akár a maratoni táv végén is még szinte ugyan olyan puhaságot garantál a cipőnek, mint az elején.

    Guidance Line'
    A talpat érő erők, látható középvonala. Feladata, hogy csökkentse a talp adott részét, futás közben érő energiák mértékét.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés