Mindenki rajthoz

Mindenki rajthoz

Ismeretlen szerző
Ismeretlen szerző
2014/10/03
Idén október 11-e a futás napja - ami rendhagyó módon szombat - amikor mindenki rajthoz áll.
Hirdetés

29. SPAR BUDAPEST MARATON® FESZTIVÁL-MINDENKI RAJTHOZ!
Időpont: Október 11. – FIGYELEM IDŐPONTVÁLTOZÁS
Helyszín: Hősök tere

Idén október 11-e a futás napja - ami rendhagyó módon szombat - amikor mindenki rajthoz áll. Ezen a napon az igazi hosszú távok mellett a kezdők és a családosok is kipróbálhatják magukat. Vár a Spar Budapest Maraton, a Coca-Cola Testébresztő 30 km, a Flora Maratonstaféta, a Riska Minimaraton, a Danone Maratonka, a Spar gyaloglás és a Nestlé Családi Futás is! Gyere és próbáld ki magad, vagy szervezzetek a családdal egy közös igazi sportos napot.

A sportprogramok mellett pedig sportbemutatók, kiállítók, egészségügyi szűrővizsgálatok, kóstoltatások is várják a látogatókat. Természetesen a pezsdítő pozitív hangulatról nem is beszélve, hiszen a mozgás energiája felszabadít és boldogsággal tölt el.

 

Clard_Adam_ter_kicsi41.jpg
Clard_Adam_ter_kicsi41.jpg

 

• 29. Spar Budapest Maraton® – 11:00
A Klasszikus Maraton… Amire egész évben készül az ember. Maga a Nagybetűs Maraton. Szombaton 11 órakor elindul a tavaly majdnem 20 000 embert megmozgató esemény fő számának mezőnye az Olof Palme sétányról. Ott lenni köztük már egy kisebb csoda – ha megtapasztaltad, akkor tudod. Ha nem, akkor most megláthatod! Budapest legszebb utcáin, nevezetes épületei előtt futni 42 kilométert egy csodaszép éremért, és a teljesítés élményéért – lesz mit mesélned utána!

...és a többi táv:
• Coca-Cola Testébresztő 30 kilométer – 11:45-12:22
• Flora Maratonstaféta – a klasszikus maraton 4 fős staféta váltóban – 11:00
• Riska Minimaraton – 7 km egyéni – 11:15
• Danone Maratonka – 2,7 km – 12:00
• Spar Gyaloglás – 2,7 km – 12:05
• Nestlé Családi Futás – 700 méter – 12:50

Gyere el a Városligetbe október 11-én, amikor mindenki rajthoz áll! De ha nem tudsz ott lenni, akkor kövesd élőben az eseményt reggel 10-től a futanet.hu-n, az Origón, vagy a hosszabitas.hu oldalon!
Kell a hangod, kell a tapsod! Ha nem futsz, akkor is legyél ott az útvonalon, mert azoknak, akik épp küzdenek a 42 km-el, nagyon sokat számít egy-egy jó szó, bátorítás, taps.


Részletek: www.futanet.hu

Hirdetés
Hirdetés