Az év első terepfutó versenye Tirolban: Innsbruck Alpine Trailrun Fesztivál

Az év első terepfutó versenye Tirolban: Innsbruck Alpine Trailrun Fesztivál

Támogatott tartalom
Támogatott tartalom
2019/01/07
Csekkold a kondid, győzd le a hegyeket, ismerd meg a tiroli terepösvényeket, ismerkedj.. és megannyi indokod lehet még arra, hogy elindulj ezen a versenyen!

#IATF - Muti, milyen a kondid?

Mindössze 3 év alatt az inov-8 Innsbruck Alpine Trailrun Fesztivál nem csak Ausztria legnagyobb, hanem egyúttal Európa legkedveltebb terepfutó rendezvényévé nőtte ki magát. A 2016-os első verseny óta az #IATF az Európai terepfutó szezon első komoly rendezvénye lett.

Az Innsbruck körüli lenyűgöző ösvények (K7 / K15 / K25 / K42 / K65 / K85) mind a tapasztalt ultra-futók, mind a kezdő terepfutók számára tartogatnak kihívásokat. Ez a verseny arra is tökéletesen alkalmas, hogy a téli időszak után a futók ellenőrizzék aktuális kondíciójukat.

A rajt pillanatai Forrás: www.innsbruckalpine.at
A rajt pillanatai
Kép forrása: www.innsbruckalpine.at


 

Innsbruck - az alpesi terepfutóverseny házigazdája

Innsbruck alpesi metropoliszának elhelyezkedése és az egyedülálló alpesi-városi hangulat tökéletes infrastruktúrát teremt a futók számára. De nem csak ez az egyetlen oka annak, hogy az IATF-re az elmúlt 3 évben az összes nevezés elkelt.

A verseny népszerűségét mutatja, hogy a 2019-es futamok rajthelyeire a regisztráció megnyitása óta töretlenül érkeznek a nevezések, sőt a szervezők örömére az 1 évvel ezelőtti azonos időszakhoz képest már most 60%-kal több regisztráció érkezett.

Izgalmas terepösvények Forrás: www.innsbruckalpine.at
Izgalmas terepösvények
Kép forrása: www.innsbruckalpine.at


 

Éjszakai futam, expó, tesztlehetőségek és zenés gombóc-party!

Az Inov-8 Innsbruck Alpine Trailrun Fesztivál 2019. május 2-4. között kerül megrendezésre és a nemzeti ünnepnek hála, a résztvevők egy hosszú hétvégét tölthetnek el Innsbruckban. A fesztivál nyitó rendezvénye csütörtök este a 2. Innsbruck Éjszakai futás lesz. Pénteken az állami színház előtti téren felállított expón a futók megismerkedhetnek a terepfutó sport legújabb termékeivel és fejlesztéseivel. Ugyanitt tesztelési lehetőséggel egybekötött izgalmas keretprogram is színesíti a napot.

A bevezető programokat végül szombaton a fő versenyszám követi, majd zárásként a fesztivál csúcspontja a tiroli gombóc-party és az élőzenés díjátadó ünnepség lesz.

 

Panoráma útvonalak Forrás: www.innsbruckalpine.at
Panoráma útvonalak
Kép forrása: www.innsbruckalpine.at


 

Regisztrálj az év egyik legkedveltebb terepfutó versenyére!

Jelentkezz még ma, és engedd, hogy a szezon első terepfutó versenye egyből az év egyik legfontosabb versenyévé léphessen elő a te életedben is!

 

IATF plakát Forrás: www.innsbruckalpine.at
IATF plakát
Kép forrása: www.innsbruckalpine.at

 

Nevezek az Innsbruck Trailrun Fesztiválra!
További infó, kapcsolat:
www.innsbruck-alpine.at