Fanatic Jump® - Nem csak fanatikusoknak Hír

Jenei Róbert - Mozgásvilág.hu
2011/09/06
Jó hír a mozogni vágyóknak, hogy egy újabb nagyszerű mozgásforma jelent meg a fitnesz piacon
Hirdetés
És ami a legjobb, hogy mi magyarok is igazán sajátunknak érezhetjük, hiszen ezt az óratípust egy magyar hölgy fejlesztette ki. Amiről szó van az nem más, mint a Fanatic Jump® , a hölgy pedig Rizmayer Beatrix elismert fitnesz tréner.
Az óra lényege, hogy egy kb. 122 cm átmérőjű trambulinon folyamatosan ugrálva különböző erősítő gyakorlatokat végzünk. Ebben a pillanatban a többségnek beugorhatnak régi gyermekkori emlékek, amikor jókat bohóckodtak a trambulinon az óvodában vagy az iskolában. Nos, az alapkoncepciót már Amerikában is felismerték és a mai napig használják, de Beatrix több lehetőséget látva ebben megalkotta a Fanatic Jump®- ot.
 
www.fanaticjump.hu Fanatic Jump
 
Szakmailag egy teljesen jól felépített óratípusról van szó, hiszen az óra alatt történő folyamatos mozgás nagyszerűen égeti a zsírt , a trambulin ruganyos talaja hatásosan növeli az állóképességet , erősíti a stabilizáló mélyizmokat . Azok a vendégek, akik attól tartanak, hogy nem tesz jót a lábízületeknek a sok ugrálás, azok egy cseppet se aggódjanak, inkább próbálják ki.
A Fanatic Jump® -nak több „fajtája” létezik. Van a Basic a kezdőknek, illetve akik az alapokkal szeretnének megismerkedni, a Dance , a táncos lábúaknak, Burning , a zsírt égető vendégeknek, Kid , az örök gyerekeknek, Extreme , akik szeretik a kihívást, a Senior , az idősebb korosztálynak és a Tone , akik valami újdonságra vágynak.
 
Fanatic Jump
 
Ez az óratípus nagyon hatásos tud lenni a fitnesz szerelmeseinek és azt tanácsolom, legalább egyszer próbáld ki ezt az újdonságot. Csöppenj vissza egy kicsit a gyerekkorba, ugrálj felhőtlenül, miközben megdolgoztatod a testedet.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor kattints a www.fanaticjump.hu weboldalra!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés