Hirdetés

Hirdetés

Menü

Budapesti kerékpárút térkép

Jelmagyarázat
 
Kerékpárút - teljesen különálló, vagy a gyalogosjárdától jól megkülönböztetett kerékpárút.
Gyalog- és kerékpárút - járdán, a gyalogúton haladó, vagy kevésbé megkülönböztetett kerékpárút.
Kerékpársáv - kerékpársáv / kerékpáros nyom / közös használatú buszsáv
Javasolt útvonal - javasolt útvonal utcákon, utakon
Két irányú egyirányú utcák 
- kerékpárral két irányból is használható egyirányú közút.

Kattints! A térképen valamennyi útvonalról és pontról bővebb információkat kapsz, ha ráklikkelsz.

Töltsd le 3D-ben! A térkép letölthető a Google Earth, vagy egyéb gps alkalmazásokhoz, így akár 3D-ben is lecsekkolhatod a bringautakat: Klikk ide!

A térképpel kapcsolatos észrevételeket, az útvonalakkal kapcsolatos személyes tapasztalatokat a bringautak@mozgasvilag.hu e-mail címre várjuk. A beérkezett infók alapján kiegészítjük a leírásokat.


Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Tibi 2015.03.08.   10:36

  Tibi

  Üdv! A III.kerültből mennék a XI-be és a Margit hidat merre érdemes kikerülni (az építkezés miatt)? Hajnalban nem gond de a délutáni nagy forgalomban inkább elkerülném.

  válasz erre...

 • Kisvakond 2015.03.06.   15:43

  Kisvakond

  Sziasztok, Káposztásmegyer-Belváros útvonalra tudtok kipróbált útvonalat ajánlani? Az útvonaltervező a Tatai-Vágány-Dózsa-Andrássy felé vinne, de szerintem az nagyon nagy kerülő. A Váci út-Vizafogó felé nekem rövidebbnek tűnik, de nem tudom, az mennyire necces, próbálta valaki? Előre is kösz!

  válasz erre...

 • fanni 2015.02.09.   20:23

  fanni

  Kicsit, sőt nem kicsit, nagyon sok a kék....Aminek nagy része NAGY FORGALMÚ ÚT!!! SZÉGYEN, AHOGY EZT A BRINGAÚT TÉMÁT? KEZELIK AZ "illetékes elvtársak" Lealább a 70-esen felfestenének egy bringasávot.... Meg máshol is!!

  válasz erre...

 • thely 2014.12.03.   15:55

  thely

  Móriczról a 32esek terére tudnátok javasolni utat?... Nem túl nagy kerülővel...

  válasz erre...

 • Simon Ádám 2014.10.06.   19:56

  Simon Ádám

  Szia, eleinte elég sok bringautat használtam, mára ez elkopott, mert gyorsabban szeretek beérni :) A XVII-ből egyébként a szomszédos kerületekbe átjutni a leggázosabb, utána már nem vész. Bökényföldi bitang rossz minőségű és gyorsan is mennek rajta az autók, ezért kilőve. (Ja, fontos, hogy outival járok, ezért a hosszú földutak is kizárva). Pesti út, Keresztúri út szintén gyorsforgalmú, bár az utóbbi még talán a legjobb. Ami nekem bevált, az a Naplás tó melletti út, majd tovább a Nógrádverőcén (ez egy-két száz méteren földút, de kibírható kompromisszum, cserébe nagyon nyugis. Aztán Újszász úti bringasávot élvezem, arról több opcióban át veres péterre. Na innen már kerepesin el Róna utcáig, arról Thököly bringasáv, majd Városligeten keresztül, Dózsa György út és XIII. ker. Egyébként, ha nézed a fenti bringatérképet, Veres Péter végéről elkalamolhatsz a Kerepesivel párhuzamosan bringaúton, majd Bánki Donát és onnan végig bringaút a Stadionokig, onnan meg a VÁrosligetig. Azt hiszem sikerült csapongóan leírnom, de általában variálom is az útvonalat hangulattól és útviszonyoktól is függően. Azért remélem segített valamit.

  válasz erre...

 • Csipesz 2014.10.06.   19:11

  Csipesz

  Szia! Érdekelne a XVII. - XIII. kerület között merre mész? Én is ebben a viszonylatban szeretnék melóba járni, de még csak a tervezésig jutottam.

  válasz erre...

 • meregzsakk 2014.09.17.   08:30

  meregzsakk

  Na igen, csak Diósdról sok a domb :-) Fárasztóbb!

  válasz erre...

 • Simon Ádám 2014.09.17.   07:34

  Simon Ádám

  21-22km még nem vész, én a XVII. kerből járok XIII-ba és nekem is akörül van. Persze nem mondom, hogy időnként ne kívánnám, bárcsak a fele lenne :)

  válasz erre...

 • meregzsakk 2014.09.17.   07:21

  meregzsakk

  Szia Köszi, néztem a rakpartot, valóban kerülő.. :-( Úgy már nem 16 km a munka, mint robogóval, hanem inkább 21-22 km :-(

  válasz erre...

 • SiMoon 2014.09.17.   07:15

  SiMoon

  Hát, gondolom a 7-es út szívás, azt nem ismerem reggel. Ha meg nem tudsz egy jó tempót menni és tartasz az autóktól, akkor nem ideális. Viszont az Egér úttól le tudsz bucskázni a rakpartig, ami mellett szépen végig tudsz menni bringaúton. Kerülő, de nyugisabb. Hogy addig hogy evickélsz el, nos azt talán egy arról járó olvasónk tudna pontosabb választ adni.

  válasz erre...