Menü

Budapesti kerékpárút térkép

Jelmagyarázat
 
Kerékpárút - teljesen különálló, vagy a gyalogosjárdától jól megkülönböztetett kerékpárút.
Gyalog- és kerékpárút - járdán, a gyalogúton haladó, vagy kevésbé megkülönböztetett kerékpárút.
Kerékpársáv - kerékpársáv / kerékpáros nyom / közös használatú buszsáv
Javasolt útvonal - javasolt útvonal utcákon, utakon
Két irányú egyirányú utcák 
- kerékpárral két irányból is használható egyirányú közút.

Kattints! A térképen valamennyi útvonalról és pontról bővebb információkat kapsz, ha ráklikkelsz.

Töltsd le 3D-ben! A térkép letölthető a Google Earth, vagy egyéb gps alkalmazásokhoz, így akár 3D-ben is lecsekkolhatod a bringautakat: Klikk ide!

A térképpel kapcsolatos észrevételeket, az útvonalakkal kapcsolatos személyes tapasztalatokat a bringautak@mozgasvilag.hu e-mail címre várjuk. A beérkezett infók alapján kiegészítjük a leírásokat.


Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Karesz 2015.07.17.   11:40

  Karesz

  Az ártéri részen keresztülmenni sötétben szinte lehetetlen megfelelő világítás nélkül. Telis-tele van rovarokkal, szemüveg használata kötelező!

  válasz erre...

 • Eva 2015.07.05.   15:02

  Eva

  Sziasztok. Azt szeretnem kerdezni hogy a soroksari decatlantol a 8.ker. Kálvária térig egy bicikli utvonalat tudnatok-e mondani. Köszi elöre is

  válasz erre...

 • Jakab 2015.06.25.   06:09

  Jakab

  Csepelen a Kossuth Lajos utcában elkészült a kerékpársáv a Béke tér és az Ady Endre út között.

  válasz erre...

 • Roli 2015.05.29.   10:37

  Roli

  A A Rottenbiller utca a Damjanich u. és a Baross tér között elég gáz, 2x2 sáv autó és mindenki nyomatja, ennek a szakasznak nem kellene kéknek lennie a térképen szerintem. Legközelebb tuti valamelyik párhuzamos egyirányút választom inkább.

  válasz erre...

 • straylight 2015.05.20.   10:49

  straylight

  Margit híd nem annyira vészes, naponta arra megyek haza du. 5 után. A hídig el tudsz menni a HÉV mögötti bringaúton, itt gyalogoszöldnél becsatlakozol a forgalomba, te leszel a leggyorsabb :), ahogy átértél a híd alatt jobbra felfelé folytatódik a bringaút terelés, innen a Bem tér túloldalán fogsz kibukkanni, kb. 100 métert megint együtt mész az autókkal, majd a Fő utcába becsatlakozva már kb. végig van kerékpársáv a Gellért térig.

  válasz erre...

 • Máté 2015.05.05.   14:50

  Máté

  Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni: Örs Vezér tér - Alsónémedi útvanalon szeretnék tekerni napi szinten. Reggel 7 kor oda és délután 5 kor vissza.

  válasz erre...

 • monyo 2015.04.15.   07:31

  monyo

  Köszi a válaszodat... megtennéd ,h a Margitsziget-Kálvintér utvonalat is megírod...ott nem sűrűn közlekedem,pláne nem bringohintoval, igazán azzal van a bajom.... Ha már a Kálvinra kivergődünk utánna az út okés

  válasz erre...

 • monyo 2015.04.15.   07:19

  monyo

  Köszi a válaszodat... megtennéd ,h a Margitsziget-Kálvintér utvonalat is megírod...ott nem sűrűn közlekedem,pláne nem bringohintoval, igazán azzal van a bajom.... Ha már a Kálvinra kivergődünk utánna az út okés

  válasz erre...

 • Toocsa 2015.04.15.   02:13

  Toocsa

  Szia! A Kálvin térig feltételezem nem okoz problémát az útvonal kitalálása, onnan meg nyugodtan mehetsz az Üllőin végig, én is arra járok. Széles út, gyorsan mennek az autók, de simán elférnek melletted, vasárnap amúgy is kihalt. Boráros-Soroksári-Dandár út is elég jó, ott a Soroksári úton tudsz menni a parkolóban, így az autóforgalmat szinte teljesen kikerülöd.

  válasz erre...

 • Monyó 2015.04.14.   16:24

  Monyó

  sziasztok! hatalmas feladat áll előttünk...segítségeteket szeretném kérni.. A Margitszigetről kellene egy bringó-hintóval eljutnom a VIII. kerület Bókay utcába vasárnap a reggeli órákban merre menjünk? mi a leggyorsabb útvonal? A bringó-hintó a KRESZ szerint kerékpárnak minősül. köszönöm

  válasz erre...