aki keres, talál
Hirdetés
Alsó-Ausztria

Változatós sítúra (vagy hótalpas) útvonal Lackenhof sípálya parkolójából az Ötscher csúcsához

#sí
#túrázás
Szlovák Paradicsom

via ferrata vasaltút a szlovák paradicsomban a velky kysel szurdokban

#túrázás
Vértes

Az egész túra egy nagyon kellemes vonalvezetésű kevés szintet tartalmazó meditatív hangulatú útvonalon halad. Amolyan mini "kaminó".

#túrázás
#túrázás
Alacsony-Tátra

Chopok túra

10Km Nehéz Túra

A Chopok csúcsára felmenni nem igényel semmiféle képzettséget, egyszerűen csak némi kondit

#hegymászás
#hegymászó utak
#túrázás
Hirdetés
Budapest környéke

Egy kihívásokkal teli, saját határainkat próbára tevő, ámde lenyűgöző túraútvonalat jártunk végig a Salabasina-szurdokban. A sűrűn összefonódó faágak, illetve a néhol megduzzadó patak igazi felnőtt játszótérré teszik a terepet.

#túrázás
Liptói-Tátra

Nehéz túra a Racskó-völgyből a Kusza-gerincen át a Jakubinára.

#túrázás
Liptói-Tátra

Nehéz túra a Zsári-völgyből a Baranyecre, amely a Liptói-Tátra harmadik legmagasabb csúcsa szép kilátásának és viszonylag könnyű megközelíthetőségének köszönhetően nyáron turisták tömegeit vonzza.

#túrázás
Hirdetés
Liptói-Tátra

Nehéz túra a Zsári-völgyből a Zsári-nyergen át a Szomorú-hágóba vagy a Jamniki-hágóba.

#túrázás
Lengyel-Tátra

Nehéz túra a Szürke-rétről a Rét-hegyen át a Volovecre. A csúcsról szép panoráma nyílik a Liptói-havasok legmagasabb csúcsaira, kelet felé a háttérben pedig a Magas-Tátra néhány ismert csúcsa emelkedik a Nyugati-Tátra közeli füves gerincei fölé.

#túrázás
Magas-Tátra

A Lysza Polanáról a Lengyel-nyergen át a Tarajkára vezető túraútvonal nehéz besorolású, de gyönyörű tájakon át vezet a csúcsra, ezért ha erőnk és időnk engedi, mindenképpen járjuk végig!

#túrázás
Magas-Tátra

Poprádi-tótól a Hunfalvy-völgyecskén át vezető turistaút nehéz, de utunk végén elérhetjük legmagasabb, jelzett turistaúton elérhető csúcsot a Tátrában, a Tengerszem-csúcsot. Kilátása a legszebbek közé tartozik a Tátrában.

#túrázás
Lengyel-Tátra

A Halastavi menedékháztól indul a Vadorzó-hágóba ez az komoly nehézségi fokozattal bíró túra, amelyet a Lengyel-Tátra egyik legnehezebb útjának tartanak. Rövid, meredek, hágcsókkal biztosított ösvényen érhetjük el a Vadorzó-hágót.

#túrázás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés