aki keres, talál
Hirdetés

Túra, túraútvonal

Zemplén

2020-ban is „furcsán nyaralunk”, ugyanis nem kisebb célt tűztünk magunk elé, mint hogy 9 nap alatt végigjárjuk az Országos Kéktúra keleti szakaszát, s ezzel célba érjünk egy úton, amin 2019 januárjában elindultunk. Ennek a negyedik „állomását” jelentette a 27-es számú szakasz, a Zemplén második felének, és az Országos Kéktúra utolsó szakaszának bejárása.

#futás
#kéktúra
#túrázás
#zemplén
Zemplén

2020-ban is „furcsán nyaralunk”, ugyanis nem kisebb célt tűztünk magunk elé, mint hogy 9 nap alatt végigjárjuk az Országos Kéktúra keleti szakaszát, s ezzel célba érjünk egy úton, amin 2019 januárjában elindultunk. Ennek a harmadik „állomását” jelentette a 26-os számú szakasz, a Zemplén első felének bejárása.

#futás
#kéktúra
#túrázás
#zemplén
Cserehát

2020-ban is „furcsán nyaralunk”, ugyanis nem kisebb célt tűztünk magunk elé, mint hogy 9 nap alatt végigjárjuk az Országos Kéktúra keleti szakaszát, s ezzel célba érjünk egy úton, amin 2019 januárjában elindultunk. Ennek a második „állomását” jelentette a 25-ös számú szakasz, a Cserehát bejárása.

#futás
#kéktúra
#túrázás
Aggteleki-karszt

2020-ban is „furcsán nyaralunk”, ugyanis nem kisebb célt tűztünk magunk elé, mint hogy 9 nap alatt végigjárjuk az Országos Kéktúra keleti szakaszát, s ezzel célba érjünk egy úton, amin 2019 januárjában elindultunk. Ennek az első „állomását” jelentette a 24-es számú szakasz, az Aggteleki-karszt bejárása.

#futás
#kéktúra
#túrázás
Bükk

Amikor Szarvaskőn leszálltunk a buszról, egy hatalmas sóhaj tört fel belőlünk: jó volt újra táskával a hátunkon nekiindulni az ismeretlen ismerős tájaknak... 

#bükk
#futás
#kéktúra
#túrázás
Hirdetés
Bükk

Ezen a túrán az ország leghosszabb völgyét, a Hór-patak szurdokvölgyének felső szakaszát járhatod végig.

#bükk
#túrázás
Bükk

Miskolctapolcán remekül lehet barlang fürdőzni, wellness-ezni vagy akár csónakázni a tavon, de mindezt megtehetjük egy jó túra után is.

#bükk
#túrázás
Bükk

A Fekete-len nem egy növény, hanem egy hegy a Bükkben számos időszakos karsztforrással, valamint látványos sziklákkal és barlangokkal körülvéve.

#bükk
#túrázás
Hirdetés
Bükk

Az ország második legmagasabban fekvő településén nem csak a friss levegőt lehet harapni, de olyan helyek is vannak itt, ami az egészségünkre is jótékony hatásúak.

#bükk
#tanösvény
#túrázás
Bükk

Ezen a túrán bejárhatod Lillafüred legszebb kilátópontját, a Fehérkőlápai sziklákat és közben arra is fény derül, hogy mi köze van Herman Ottónak a puskaporhoz.

#bükk
#túrázás
Bükk

Túrázd körbe Lillafüred leglátványosabb természeti értékeit kezdve a Hámori-tótól a Garadna-völgy legszebb kilátópontjain át, az őskori leletekben bővelkedő barlangokig és a karsztforrásokig.

#bükk
#túrázás
Bükk

A Tatárjárás korában épült Diósgyőri vár önmagában a kulturális csoda, rengetegen keresik fel nem csak a helyreállított részei miatt, de rengeteg kulturális eseménynek is helyet ad évről évere.

#bükk
#túrázás
Bükk

Ha sebes akkor magasról folyik, és ehhez létrára kell mászni, vagyis inkább a Létrás-tetőre, ahonnan aztán eljutunk a Sebes-víz patakjához, amely az ország leggyorsabb folyású patakja.

#bükk
#túrázás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés