aki keres, talál
Hirdetés
Bükk

Ezen a túrán bejárhatod Lillafüred legszebb kilátópontját, a Fehérkőlápai sziklákat és közben arra is fény derül, hogy mi köze van Herman Ottónak a puskaporhoz.

#bükk
#túrázás
Bükk

Túrázd körbe Lillafüred leglátványosabb természeti értékeit kezdve a Hámori-tótól a Garadna-völgy legszebb kilátópontjain át, az őskori leletekben bővelkedő barlangokig és a karsztforrásokig.

#bükk
#túrázás
Bükk

A Tatárjárás korában épült Diósgyőri vár önmagában a kulturális csoda, rengetegen keresik fel nem csak a helyreállított részei miatt, de rengeteg kulturális eseménynek is helyet ad évről évere.

#bükk
#túrázás
Bükk

Ha sebes akkor magasról folyik, és ehhez létrára kell mászni, vagyis inkább a Létrás-tetőre, ahonnan aztán eljutunk a Sebes-víz patakjához, amely az ország leggyorsabb folyású patakja.

#bükk
#túrázás
Bükk

Majláth Andókúti tekergés

18.9Km Közepes Túra

Mivel a Lillafüredi kisvasút Majláth – Andókút keskeny nyomtávú kisvasútja csak ünnepi alkalmakkor és előre rendelt csoportos időpontokban jár, így most egy hosszabb távú túrával érkezem, ráadásul jó sok minden látnivaló is akad közben. A közel 20 km-es távolság egy szép egész napos túrát ígér, persze aki rövidebb távokhoz van szokva, az két külön karikában is bejárhatja a környéket.

#bükk
#túrázás
Hirdetés
Bükk

Az Örvénykő, vagy más néven Pogányoltár a Kis-Fennsík peremén áll 773 méter magasan, és odafentről káprázatos kilátás nyílik Mályinka és Tardona irányába.

#bükk
#tanösvény
#túrázás
Pilis

Prédikálószék

7Km Közepes Túra

Magyarország egyik legszebb panorámája érhető el a helyenként mászósabb és néhol morcosnak tűnő, de valójában átlagos túrázó számára is könnyedén teljesíthető túraútvonalon.

#túrázás
Mátra

Országos Kéktúra Mátraházától Szarvaskőig

#kéktúra
#túrázás
Hirdetés
Mátra

Országos Kéktúra Mátraverebélytől Mátraházáig

#kéktúra
#túrázás
Budapest

A Rétesháztól (Normafától) indulunk a legalsó útvonalon, amit kék karikával jeleznek.

#túrázás
Cserhát

Nógrádtól Becskéig az Országos Kéktúra útvonalán, kalandos szakaszokkal és egy nagyszerű krémessel a végén a célba érkezéskor.

#futás
#kéktúra
#túrázás
Balaton

A 4-es Kéktúra szakaszt Keszthelytől Tapolcáig futva, szűk négy óra alatt teljesítettük.

#kéktúra
#túrázás
Balaton

A 3-as Kéktúra szakaszt Sümegtől Keszthelyig futva-túrázva, nyolc óra alatt teljesítettük.

#kéktúra
#túrázás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés