Hódító túra - Súr

2019/10/26

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Szeretnél egy jót túrázni az őszi bakonyi tájakon? Itt a helyed október 26-án, amikor útjára indul a Megyejáró hódító túrák súri kihívása. Két táv közül választhattok: 8 km-es Lombsétánytúra és 16 km-es Panoráma túra várja a kirándulni vágyókat. A részvétel Komárom-Esztergom megyei lakosok számára ingyenes, de kérünk mindenkit regisztráljon október 24. csütörtökig!

Súr
2019-10-26
Hirdetés

Hódító túra - Súr - Kiírás

A túra során frissítőpontokkal, müzlivel, gyümölccsel, pogácsával várjuk a résztvevőket, valamint ital felvételére is lesz lehetőség (kérjük ehhez mindenki hozzon magával kulacsot)! Ha megéhezel a friss levegőtől a túra végeztével a célnál lángos sütők és a Betérő a sógoromhoz vendéglő vár finomabbnál finomabb ételekkel.

S hogyan lehet mindezt még fokozni? A " Nagy kihívással"! Ha figyelmesen, nyitott szemmel jársz az út során akkor a rajtnál kapott kérdésekre megtalálodd a válaszokat, melyek segítségével az utolsó állomáson kinyitod a kincsesládát és kiderül rád mosolyog-e a szerencse!

Túrára fel, regisztrálj, gyere el, gazdagodj egy szuper élménnyel!


Távok:

Két táv közül tudtok választani, a rövidebb 8 km (Panoráma Túra), a hosszabb 16 km (Lombkorona-sétány Túra).

Bármelyiket is választjátok, mindkettő során felfedezhetitek a súri Lombkorona Tanösvényt és próbára tehetitek ügyességeteket.

- 8 km: Lombsétány-túra, 7.85 km (oda-vissza), teljes emelkedés: 168 m, Teljes ereszkedés: 168 m, magasságkülönbség 79 m (magasság: 225 m - 304 m)
- 16 km: Panoráma-túra, 15.51 km (oda-vissza), teljes emelkedés: 306 m, Teljes ereszkedés: 306 m, magasságkülönbség 125 m (magasság: 225 m - 350 m)

 

Rajt/cél

Rajt helyszíne: Súr, Szabadság tér 1. (Faluközpont, ahol tavaly is volt)
Cél helyszíne: megegyezik a rajt helyszínével
Rajt ideje: 8:00-10:00 óra között
Beérkezés: 15:00 óráig

 

Kihívás

A rajtnál egy feladatlapot vehetnek át a túrázók, amelyen felsorolt kérdésekre a túra során szerzett megfigyeléseik alapján találják meg a választ. A kérdésekre helyes választ adók egy olyan számsort kapnak, amely számkombinációt az utolsó frissítő állomáson elhelyezett „kincsesláda” számzáras lakatját nyitja. A sikeresen kinyitott „kincsesládából” 1 db sorsjegyet vehet magához a túrázó, amelyet a célba érve tud szerencsés esetben tárgynyereményre beváltani.

Plakát - Hódító túra Súr
Hódító túra - Súr-1

Hódító túra - Súr - Nevezés

A túrán a Komárom-Esztergom megyei lakosok ingyen vehetnek részt. Az ingyenes részvétel nem tartalmaz semmiféle ellátást.

A VÁGJUNK NEKI! csomag az alábbiakat tartalmazza: szendvics, alma, víz, előre csomagolva, amelyet induláskor vehetsz át. Ára: 800 Ft

A BEFUTÓK JUTALMA csomag minden túra után a helyszínen elérhető meleg ételt tartalmazza. Ára: 1.400 Ft

A MINDENT BELE! csomag a VÁGJUNK NEKI! és a BEFUTÓK JUTALMA csomagokat egyaránt tartalmazza. Ára: 2.000 Ft
A hideget induláskor, a meleget beérkezéskor kapod meg.

 

Ezek mindegyike finom, tápláló és minőségi ételeket tartalmaz, amelyekkel garantáltan vissza tudjátok pótolni a túra során elvesztett kalóriákat.

Az ellátás független a választott távtól, kis távon is választható ebéd, nagyobb távon is választható szendvics.

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés