ki keres, talál

Szervezett túrák

Két napos túráink azoknak ajánlott akik a komfortzónán kívül is keresik az élményeket, új barátokat...helyszíneink a hazai középhegységek.....aktuálisan Nagyvisnyó-Szilvásvárad érintetlen járt és járatlan utait ismerhetitek meg, egy felejthetetlen közös éjszakai táborozással fűszerezve!

#túrázás

A Zadar Outdoor büszkén jelenti be a még nagyobb és izgalmasabb fesztivál negyedik kiadását!

Ebben az évben a Zadar Kültéri Fesztivál tavasszal szintén megkapja őszi kiadását, ugyanolyan vonzó versenyképes tudományágakkal. Mindenki, aki 25.04-ig jelentkezik. kapjon olcsóbb regisztrációs díjat és egy szuper Dry Fit pólót a ZOF logóval!

https://youtu.be/evhJ-clzlbA 

#futás
#kajak - kenu
#túrázás

Csak előnevezéssel lehet indulni (bankkártyás fizetéssel).
Helyszíni nevezésre nincs lehetőség!

#túrázás

Szeptember elején a Kőszegi-hegység csodálatos tájaira hívjuk a túrázni, kirándulni vágyókat! Pompás ösvények és frissen felújított turistajelzések fogadnak mindenkit. Az Alpannonia teljesítménytúrákon mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódást és/vagy kihívást...

 

#túrázás

Szombathelyen, Márton püspök szülővárosában tartjuk a róla elnevezett emlék- és teljesítménytúránkat. A korábbi ötös, tízes és húszas távok két hosszabb lehetőséggel bővültek: 30 és 42 kilométeres túrára is invitáljuk a mozogni vágyókat. Szabad sétálni, kirándulni - de tempósan túrázni vagy futni is! Mind az öt útvonal Szombathelyről (Oladról, a Herman Ottó középiskolából) indul, és - körtúra lévén - oda is térnek vissza.

#túrázás
Hirdetés

Itt az ideje már, hogy a karácsony ne csak a sorbanállásról, a rohanásról, újabb bolti tolakodásokról és a bolondokházáról szóljon! 

Karácsony előtt itt az ideje kiszakadni a pörgésből, egy kicsit elcsendesedni, magunkba fordulni, saját magunkkal foglalkozni! Erre nincs is tökéletesebb, mint a téli természet nyugalmába veszni és egy jó túrával kiengedni! Gyere el velünk és vidd haza ajándékba hazánk egyik legszebb panorámáját, a Prédikálószékről elénk táruló Dunakanyar látványát!

#túrázás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés