Menü

Hozzászólás 0

SZÁLLÁS   MAGYARORSZáG

Magita Hotel*** és Étterem

3932 Erdőbénye, Mátyás király útja 49
47/536-400
47/536-401
Fax: 70/313-0942
info@hotel-magita.hu
www.hotel-magita.hu

Magita Hotel Hegyalja egyik legrégebbi településén, Erdőbényén várja vendégeit. Az évezredes múlt, a szelíd táj, a kristálytiszta levegő sajátos hangulatot ad a kicsiny falunak, melynek főterén áll szállodánk.

A minden igényt kielégítő, modern épületben 55 vendég elhelyezéséhez teremtettünk ideális feltételeket.

Kényelmes, otthonos, légkondicionált szobáink mindegyikéhez tartozik fürdőszoba, és valamennyiben van televízió, telefon, internet-csatlakozás és minibár.

A hotelhez tartozik egy apartmanház is, ahol étkezős konyha, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy nagy fedett terasz található.

Az aktív pihenéshez nyitott, pezsgőfürdős úszómedence, szauna, jacuzzi, szolárium, bowlingpálya és szabadréri sakk áll a sportbarátok rendelkezésére.

A túrázni vágyók gyalog- és kerékpártúra keretében barangolhatják be a környező Zempléni tájat.

50 férőhelyes éttermünk - a tradícionális magyar konyha remekei mellett - tájjelleg, erdőbényei ételeket, a tokaji borhoz kapcsolódó ételkülönlegességeket és az évszaknak megfelelő ínyencségeket kínál vendégeinknek. A vadhúsokból készült ételek mellett kuriózumot jelentenek a közeli természetvédelmi területen nevelt kecske- és bárány húsából, sajtjából komponált finomságok is. A hotel étterméhez tartozó 50 fős fthető grillteraszon a reggelit is felszolgáljuk.

A Magita Hotelnek saját borospincéje is van, ahol a királyok borán, borok királyán kívül a környék legfinomabb nedi is az asztalra kerülnek. Pincékben baráti társaságoknak, vállalati csoportoknak szervezünk borkóstolókat és borismereti bemutatókat akár Tokaj-Hegyalja több pincészetének sortimentjéből.

Szállodánk ideális helyszíne a szakmai konferenciáknak, csapatépítő tréningeknek, árubemutatóknak is. Az újonnan épült modern, klimatizált konferenciaterem 60 fő befogadására alkalmas. Flipchart tábla, projektor, írásvetítő, videó, TV, vetítővászon is tartozik a felszereltséghez. A terem természetes fényt kap. Szívesen segítünk a résztvevők szabadidős programjának megszervezésében is.


MAGITA HOTEL*** 3932 Erdőbénye, Mátyás király út 49.
Tel: 06-47-536-400
Fax: 06-47-536-401,
Email: info@hotel-magita.hu

3932 Erdőbénye, Mátyás király útja 49
47/536-400
47/536-401
Fax: 70/313-0942
info@hotel-magita.hu
www.hotel-magita.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.