Menü

Hozzászólás 0

SZÁLLÁS   AUSZTRIA

Krumbacherhof

Foglalás

2851 Krumbach, Bundesstrasse 19

Andreas, a panzió tulajdonosa és séfje- szeme csillog ha kerékpárt lát. Idejét leginkább a konyhában tölti, de szíve szerint tekerne. 

Kerékpáros paradicsom, elegáns körítéssel

Karin és Andreas Ottner, és 3 lányuk által vezetett panzió mennyei célpont a kerékpárosnak, túrázónak vagy utazónak. Andreas top szállodákban volt séf, mielőtt saját panzió mellett döntött. Az étlapon meg is látszik mindez, mindenképpen próbáljuk ki. Minket egyik nap pl. egybesült, rózsaszín, puha borjú szeletekkel lepett meg, mely burgonyapüré és lencse ágyon pihent, körítésnek cukkini gorodon bleauvel. Úúúú

Mindezt házi sörrel öblíthetjük le. A Schwarz sörfőzde ugyanis, innen a garázsból indult útnak és ma is kizárólag itt lehet kapni. Nyáron külön a kerékpárosok számára kínálják a Bikers Favourite, könnyű grapefuitos sörüket.

Michelin csillagot neki! Forrás: Kakuk András- Mozgásvilág

Szobák

A szobák kényelmesek, frissen felújítottak és tökéletesek. Hajópadló, fahatású burkolat a fürdőben, minimalista bútorok, kényelmes ágy, kapszulás kávé. Mi kell több?

Kerékpártúra, gyalogtúra

A környéken az egész család megtalálja a számítását. Ebike kölcsönző hálózat egy családos túrához, sima aszfalt országutizáshoz, 300 km erdei ösvény mtb csapatáshoz. Mennyei! Mi is kipróbáltuk a környéket, Ebike túrajánlónk itt, titkos mtb túránk pedig itt elérhető.

A Mariazell-en keresztülfutó zarándokútvonal is itt halad el, hithű túrázók renszeres vendégek Andreas-éknál.

Szállás, kerékpár flottával Forrás: Kakuk András. Mozgásvilág

Még több kép, klikk

 

Foglalás

2851 Krumbach, Bundesstrasse 19

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.