Menü

Hozzászólás 0

SZÁLLÁS   SZLOVéNIA

Hotel Golte****

Tesztelve - Megvolt

Síeljünk Szlovéniában, mert az jóóó!

Munkából egyenesen a sípályára? Ki hallott már ilyet.. Szlovéniában 4 síterep simán tudja ezt!

Olvasd el a beszámolót!

  • Wellness

    Fitnesz center, finn-, török-, infra-red- és gyógynövényes szauna, hideg-melegvizes medence, jakuzzi, kültéri melegvizes medence, aroma terápia

  • Gyerekbarát szállás

    Gyermek kedvezmények, 6 éves korig ingyenes.

A Golte szálloda 1410 m tengerszint feletti magasságban fekszik, közvetlenül Szlovénia leghosszabb kabinos felvonójának felső állomásánál, ahonnan csodás kilátás esik a Savinjska völgyre.

A szálloda csak felvonóval közelíthető meg, az autókat a völgyállomás őrzött, ingyenes parkolójában lehet hagyni, ahonnan 8 perc alatt ér fel a felvonó a szálloda recepciójához. A 4 csillagos szálloda 54 modern berendezésú szobát kínál. A szobák mindegyike erkéllyel, LCD tv-vel, minibárral, légkondicionálóval és WiFi-vel felszerelt. Golte síterepe 15 km hóágyúzható sípályát kínál az ide utazóknak, amely a szállodából kilépve azonnal elérhető. A felvonó reggel 8 és este 8 óra között üzemel. A Hotel Golte-t elsősorban baráti társaságoknak és kikapcsolódni vágyóknak ajánljuk.

Hotel Golte Forrás: www.szloveniainfo.hu


A Golte meglátogatását más turisztikai nevezetesség megtekintésével is össze lehet kötni a Felső Savinjska völgyben (Zgornja Savinjska dolina) és környékén (Mozirski gaj, Logar völgye, Terme Topolščica, Szénbányászati múzeum Velenje).

Télen a sífelvonó közvetlenül a hotel mellől indul, amely kapcsolatban áll a többi felvonóval, így a Golte összes sípályája könnyen elérhető és besíelhető.

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.