Menü

Hozzászólás 0

SZÁLLÁS   SZLOVéNIA

Hotel Bellevue****

Foglalás

2208 Na Slemenu, Na Slemenu 35.
+36 70 427 3587
info@szloveniainfo.hu
http://szloveniainfo.hu/hotel-bellevue-4/

  • Wellness

    Szauna, masszázs, hidromasszázs, jégbarlang és fürdő, valamint wellness programok.

A négycsillagos hotelt elhelyezkedésének, kiváló konyhájának és minőségi wellness szolgáltatásainak köszönhetően mindenkinek szívesen ajánljuk, elsősorban síelőknek, családoknak és azoknak, akik csendre és érintetlen természetre, pihenésre vágynak.

A hotel terasza hütteként is funkcionál, illetve konyhája kimondottan színvonalas. A szálloda közvetlenül a sípályáknál, a kiskabinos sílift felső állomásánál fekszik.


Forrás: www.hotelbellevue.si/en


A Bellevue szálloda a pohorjei felvonó felső állomásánál helyezkedik el, 1050 méterrel a tengerszint felett, a maribori Pohorje zöld erdőinek jótékony magaslati levegőjén. Kitűnő kiindulási pont erdei gyalogtúrás kirándulásokhoz, mind kisgyermekes családok-, mind pedig tapasztalt túrázók számára.

Mindenkinek, aki szereti a természetet és az aktív kikapcsolódást, a Hotel Bellevue számos programot kínál (Kerékpárral a Pohorjen, Gyalog a Pohorjen, Piknik a Poherje fennsíkján) valamint wellness programokat a test és lélek ellazítására. A hotel recepcióján
kerékpárokat, valamint a gyalogtúrázás alpfelszereléseit is lehet kölcsönözni (botokat, hátizsákokat, túratérképeket...)

Szolgáltatások: gyalogtúrás alapfelszerelés kölcsönzése, guide bérlése a vendég igényei szerint, lehetőség van a túrafelszerelés tárolására, ebéd csomagok elkészítésére. A szálloda wellness részlegében török- és finn szaunák, aromás gőzfürdő, jégbarlang, masszázsok, élmény zuhanyzó, illetve hangulatos pihenősarok található. 

Forrás: www.hotelbellevue.si/en

 

Foglalás

2208 Na Slemenu, Na Slemenu 35.
+36 70 427 3587
info@szloveniainfo.hu
http://szloveniainfo.hu/hotel-bellevue-4/

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.