Menü

Hozzászólás 0

SZÁLLÁS   SZLOVéNIA

Hotel Ribno***

Foglalás

4260 Bled, Izletniška 44.
+36 70 427 3587
info@szloveniainfo.hu
http://szloveniainfo.hu/hotel-ribno-3/

 • Wellness

  Finn-, infra-red és gyógynövényes szauna, pezsgőfürdő, pihenő sarok, masszázs szalon.

 • Gyerekbarát szállás

  Kedvezmények, családi szoba.


Forrás: Hotel Ribno


A Ribno szálloda egy idillikus falucskában fekszik a Gorenjsko tájegységben, nem messze, kb. 2 km-re a Bledi-tótól, 
egy gyönyörű fenyves erdő szélén, nyugodt környezetben található. Csodálatos természeti környezete és alpesi jellege miatt sokan lelkesednek érte, különösen a természet szerelmesei és a sportolók.

Éttermében a kulináris különlegességeket akár a panoráma-teraszon is elfogyaszthatják a vendégek. A szálloda egész területén vezeték nélküli internet érhető el. A hotelt első sorban családosoknak ajánljuk, de akár táborok, szemináriumok, konferenciák lebonyolítására is alkalmas helyszínt kínál.

Sípályák a közelben: Vogel kb. 30 km, Kobla kb. 25 km, Krvavec kb. 40 km. A helyi, bledi sípályák nem hóbiztosak. A síelés után a hotel wellness részlegében (pezsgőfürdő, finn szauna, infrakabin, pihenőszoba, masszázs szalon) töltődhetnek a vendégek.

Télen transzferrel szállítják Bledből a hotel vendégeit a kiválasztott sípályákra (Straža, Krvavec, Kobla, Vogel, Viševnik, Soriška planina és Kranjska Gora). A síbérleteket természetesen a hotelben is be lehet szerezni.

További kínálatok külön térítés mellett: egyágyas szoba vagy apartman, teljes panzió, gyalogtúrák szervezése, túrafelszerelés kölcsönzése, mosás, a felszerelések-, kerékpárok-, személyek szállításának megszervezése, környékbeli sporttevékenységek (tenisz, rafting, szurdoktúrázás, röplabda salakos pályán), masszázsok a szállodában...

További tájékoztatás a kerékpáros és gyalogtúrás programokról a hotel recepcióján áll rendelkezésre, a kerékpárosok és gyalogtúrázók információs pontján.

Sípályák Hotel Ribno*** vonzáskörzetében

Sípályák

  Foglalás

  4260 Bled, Izletniška 44.
  +36 70 427 3587
  info@szloveniainfo.hu
  http://szloveniainfo.hu/hotel-ribno-3/

  Szólj hozzá!

  Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
  Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
  Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.