Menü

Hozzászólás 0

SZÁLLÁS   AUSZTRIA

Hotel Mandl

Foglalás

3345 Göstling an der Ybbs, Stixenlehen 48
+43-7484-2244
http://www.rafting-mandl.at

Tesztelve - Megvolt

Kényelem és kellemes hangulat

A hotel Göstlingben közvetlenül az út mellett helyezkedik el. Kívülről nem annyira különleges épület enteriőrje igazán hangulatos. A szobák felújítottak, az ágybetétek kényelmesek. A szobák egyik fele a zajos útra néz, ami nem annyira előnyös ha nyitott ablak mellett szeretünk aludni. Az elérhető szobák másik része ún. \"Geniesserzimmer\" ami nagyobb, magasabb minőségű helyiségeket takar. Itt hatalmas baldachinos francia ágyak, a fürdőben kád, és erkély biztosítja a pihenésünket. Vasár-, és ünnep napokon helyi népviseletben szolgálnak ki minket a vendéglátók.

Olvasd el a beszámolót!

 • Wellness

  A hotelben szépen felszerelt szauna részleg működik, finn, infra-, és gőz szaunával.

A 22 szobás, 55 ágyas hotel remek kiindulópontja lehet a helyi sportolásnak, kirándulásoknak. Hochkar és Lackenhof síterepek 10-15 km-en belül találhatók. Nyáron rafting ajánlatokkal csábítják az aktív utazókat. A vendéglátók igyekeznek külön felkészülni a magyar vendégekre. Nyaranta magyar rafting (vadavizi) túravezetőt alkalmaznak. 

A szomszédban nemrég nyílt meg a városka wellness uszodája a Solebad, de a Hotel is külön szauna részleggel rendelkezik. 

A szobákat reggelivel vagy félpanzióval is lehet kérni. A ételadagok kiadósak, a konyha kiváló. A bulizni vágyók részére jó hír, hogy a báron kívül a bejárat mellett egy mini Hüttében partizhatnak hajnalhasadásig. 

Saját Hütte a bejárat mellett ForrĂĄs: Hegyisport.com-Áron

Sípályák Hotel Mandl vonzáskörzetében

Sípályák

  Foglalás

  3345 Göstling an der Ybbs, Stixenlehen 48
  +43-7484-2244
  http://www.rafting-mandl.at

  Szólj hozzá!

  Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
  Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
  Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.