Burton AK 2L Stagger - a pehelysúlyú maximalista

(x) - Támogatott tartalom
2013/01/18
Van amikor elég a lényegre szorítkozni.  A Burton technikai tudása és filozófiája egy dzsekiben!

 

A Gore-tex Performance Shell 2L Fabric anyag hozza a megszokott Gore-tex minőséget, garantáltan száraz maradsz a legkeményebb nap után is. Remekül lélegzik, de ha melegen süt a nap, vagy éppen felfelé mászol, a hónaljaknál lévő óriási zipzáros szellőzők felturbózzák a léghűtést.

Bélése mindössze 40 gramm Hogy ezt a súlyt tartani tudják, a belső részt "stratégiailag elhelyezett" anyagokból készítették el. Ahol fáznál, oda melegen-tartó anyag került, ahol beizzadnál, oda szellőző. Bár ritkán fogod nézegetni, de a váltakozó anyagok így együtt még vagányan is néznek ki.

 

Belső rész
Belső rész

 

A csuklórész méretre állítható és gumírozott, így a kézfejed felől sem fogsz beázni. Alulról a levehető hószoknya tartja távol a betolakodó havat, de extrém esetben még a kabát alját is összehúzhatod a zsebekben elrejtett gumi végződések segítségével.

Extraként integrált maszk is került a kapucni alá, ami nagy szélben igazi kincs.

 

Kívül összesen 4 nagy méretű zseb található, 2 a megszokott helyen lent oldalt, 2 a mellrészen, aminek  tartalma akkor is elérhető ha a hátizsákod derékhevederét használod. A zipzárok és varrások természetesen hegesztettek, azaz vízállóak. 

Belül egy jó nagy 2in1 zseb található, vagyis egy fülhallgató kimenetes kis-zseb a nagy zsebben.

 

Részletkérdés...
Részletkérdés...

 

A 7 fajta szín és dizájn közül biztos találsz számodra megfelelőt. A hezitálókat pedig meggyőzi a Burton életre szóló garanciája!

 

 

Hirdetés
Hirdetés