Menü

Hozzászólás 0

SÍ, UTAZÁSI IRODA, TURRACHER HÖHE

Turracher Höhe Marketing GmbH

8864 TURRACHER HÖHE, Turracher Höhe 218
+43 4275 8252-0
office@turracherhoehe.at
http://www.turracherhoehe.at

Turracher Höhe: A tél sokszínűsége 1763 m magasan

1763 méterrel a tengerszint feletti fekvésének köszönhetően a Turracher Höhe Ausztria egyik leghóbiztosabb síterepe, és novembertől májusig sokszínű síparadicsomként működik. A síelők és a hódeszkások különösen kedvelik az összesen 42 kilométer hosszú, 2 205 méteres magasságig felnyúló hóbiztos sípályákat. Az új Kidslope, a Snowpark, a Funlope és a Funcross Ausztria leggazdagabb hegyi élményvilág-kínálatát nyújtja.

Vonzó családi ajánlatok, gyermekbarát helyek, a Turracher See tükörsima jege, valamint Nock-hegyek között vezető széles és hóbiztos sípályák teszik teljessé a téli élményeket.

És azt, hogy a szolgáltatás és a minőség a Turracher Höhe-n nemcsak üres frázis csupán, hanem megélt attitűd, a pályakomornyikok és a komornyik-üzemek naponta bizonyítják.


Forrás: www.turracherhoehe.atGalériáért katt a képre!


Menő síterep a Nockberge régió szívében

A Karintia és Stájerország határán, a tengerszint felett 1763 méter magasságban található fennsík – a Nockberge régió szívében – a 2400 méter magasságig felnyúló hegycsúcsokkal és a Turracher See tengerszemmel lenyűgöző élményeket kínál. A Turracher Höhe sokszínűsége a snowboardozás, a sífutók és a hótalpas túrák szerelmeseinek, a téli túrázók, sítúrázók, a korcsolyázók és az éjszakai ródlizás kedvelőinek egyaránt izgalmas élményeket nyújt. A hosszú, széles lesiklópályák és a tökéletesen előkészített sípályák, valamint a síterület áttekinthetősége a Turracher Höhe abszolút erősségei közé tartoznak. A skiresort.de – a világ legnagyobb síterület-tesztelő portálja – 2016 telén nem véletlenül választotta a síterületet „a 60 km-nél rövidebb sípályájú területek” között a legjobbnak.

 

Höchst.persönlich

A jó közérzet legfőbb garanciája a szívélyes vendégszeretet és a szolgáltatások minősége, ahogyan azt például az egyedülálló síkomornyik-szolgáltatás és komornyik-szálláshelyek bizonyítják. A Turracher Höhe síkomornyikjai a klasszikus szolgáltatásnyújtás mesterei. Naponta úton vannak a síterületen, és a sípályán.

És ha ez sem elég, exkluzív közérzet-javító programot is kínálnak. Így azok a vendégek, akik komornyik-szálláshelyen szállnak meg, korán reggel hótalpas túrán vehetnek részt, amelynek keretében egy alpesi konyhában költhetik el ízletes reggelijüket, élvezetes sínapokat tölthetnek el itt, és kulináris élményeket is szerezhetnek.

 

Ausztria legjobb élményvilágot nyújtó hegyei

Snowpark

A Snowpark Turracher Höhe mára már a freestlye-osok fellegvárának számít: a parkban egyaránt vannak kezdők, középhaladók és haladók számára kialakított pályák, melyeket a saját shapecrew naponta professzionálisan karbantart. Az 1,5 km hosszú, kifinomult deszkás manőverekre tervezett és a kiemelkedő személyes teljesítményeket lehetővé tevő snowpark látványos elemei a freestyle-osok és a hódeszkások szívét a kezdőktől a haladókig megdobogtatják.  És a legjobb: a telepített SpotON-HD kamerák segítségével bárki filmre veheti saját teljesítményét, és egyenesen a sípályáról posztolhatja a Facebookon.

Funslope

A Snowparkkal párhuzamosan fut a Funslope - amely a teljes család számára igazi élvezetet nyújt, mivel a hagyományos lesiklópályákkal ellentétben tökéletes változatosságot kínál: a legkülönfélébb havas és nem-havas elemekből körülbelül 850 méteren olyan élményvilág található, ahol a kis ugratókon a fiatalok és az idősek egyaránt kitombolhatják magukat. A nagy csigákkal és butterboxokkal, valamint az alagutakkal és meredek kanyarokkal tarkított pályán bárki bizonyíthatja tudását.


Hópark Forrás: (c) Alex Brucker, Roland HaschkaGalériáért katt a képre!Funcross

A Turrache Höhe-n az új Funcross számtalan szórakozási és tevékenységi formát kínál, és a helyi télisport-kínálatot még egy lehetőséggel gazdagítja. Amíg a Funslope könnyebb karakterisztikájával fiatalok és idősek számára, valamint minden tudásszinthez egyformán megfelelő, addig a Funcross a sportos kihívások kedvelői számára nyújt felejthetetlen élményeket. A sí- és a hódeszka-cross mintájára itt is igazán mindent bele lehet adni.


Nocky's WinterZeit a legkisebbeknek

A Wildkopf-lesiklópálya közelében lévő „Nocky’s WinterZeit“ azoknak a kis síelőknek az igényeihez igazodik, akik már biztosan állnak a lécen. A kicsiket mindig a kabalafigura, Nocky és barátai kísérik.

 

Igazi téli feeling

A Turracher Höhe síparadicsomban eltöltött téli üdülés mindenekelőtt változatosságot kínál. A Nockeberge idilli, érintetlen téli tájai, a téli sportok széles választékával kombinálva teszik a régiót különlegessé. A Turracher Höhe ezért a fiatalok és az idősek körében egyaránt kedvelt, a sportot és a kikapcsolódást kedvelők számára kialakított üdülőhely.

Sífutópályák, túrasí- és hótalpas túrák, korcsolyázás

A Turracher Höhe a síterületen kívül sífutópályákkal is várja vendégeit. Négy különféle, összesen 15 kilométer hosszúságú sífutópálya közül lehet választani. Számos téli túraút vezet a cirbolyaerdők között, a behavazott alpesi mezőkön át, a három tengerszem mentén.  Aki a csodálatos tájat alaposabban is szeretné megismerni, annak hótalpakon érdemes útnak indulnia. 

A hegyek szerelmesei a Turracher Höhe-ről indulva a Nockbergi Bioszféra Parkban tehetnek hosszú sítúrákat. A Turracher See tengerszem, amely télen természetes jégfelületté válik, a korcsolyázás kedvelőinek kedvence. Itt a jégkuglizók is tökéletes feltételek között hódolhatnak kedvenc sportjuknak. A lovas szánkózás hangulatos és képeskönyvbe illően romantikus.

Szánkóélmények

Immár hagyománnyá váltak a ródliesték, amelyekre kedd és csütörtök esténként 20:00 és 21:30 között kerül sor a kiválóan kivilágított Sonnalm-lesiklópályán (1 km). Az éjszakai ródlipartikat az idősek és a fiatalok egyaránt nagyon élvezik. Különösen kellemes és hangulatos a ródliparti akkor, ha az embert előtte a Sonnalm-hüttében raclette-en sült finomságokkal, vagy a Meizeit-hüttében kemencében sült kolbásszal kényeztetik.

Nocky Flitzer Forrás: (c) Johann_nockyflitzerGalériáért katt a képre!

 

Nocky Flitzer - téli- és nyári bob

Nagy népszerűségnek örvend az alpesi hullámvasút, a Nocky Flitzer: a látványos, 1,6 km hosszú pálya a hegyi panorámállomástól (2 000 méter) indul, és éles kanyarokon, íveken, hullámokon és ugratókon keresztül vezet le a Turracher Höhe-i állomásra (1 763 méter). A legmodernebb és elsősorban biztonságos technológiának köszönhetően a ródlizás télen és nyáron egyaránt lehetséges. 


Motoros szánozás

A motoros szánon ülve mindenki átérzi, hogy mi hajtja az adrenalinfüggőket és a kalandvágyókat. A Skandináviából és Kanadából ismert motoros szántúrákat a Turracher Höhe síparadicsom 3 éve kínálja vendégeinek.  A gyakorlóterepen történő átfogó betanítást követően a „get the experience” jegyében a behavazott tájon megkezdődik az adrenalin szintet növelő, 2 órás vezetett túra. 

Egy egyszeri élmény ára, amely ajándéknak is kiváló lehet, 180 EUR/szán. 

 

Helyi finomságokat az asztalra!

A Turracher Höhe üdülőparadicsomban mindenütt lehet igazi finomságokat találni: A K-Alm Hütte (1 780 méter) ad otthont Európa talán legelső szalonnafüstölő kemencéjének. Az AlmZeit-Hütte (1 968 méter) a serpenyős egytálételekre specializálódott. A Sonnalm-on (1 845 méter) raclette-tel, a Gasthof Almstube-ban (1 850 méter) kétféle havasi szénalevessel, a Georgs Einkehr-ben (1 450 méter) sajttal töltött grillezett szarvaskolbásszal, a MeiZeit-Hütte-ben (1 808 méter) kemencés sültekkel, bordákkal és társaikkal és hasonló finomságokkal kényeztetik a vendégeket.


Logó Forrás: www.turracherhoehe.at

Címkék: turracher höhe, ausztria

Olvass többet a témáról: turracher höhe, ausztria

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.