Menü

Hozzászólás 0

SÍ, UTAZÁSI IRODA, BUDAPEST V. KERÜLET

Síonline.hu

1052 BUDAPEST V. KERÜLET, Fehérhajó utca 8-10.
+36-1-270-5417
info@sionline.hu
www.sionline.hu

A Síonline.hu 2004 óta a magyar utazási piac elismert szereplője idegenforgalmi hivatalok, külföldi utaztatók valamint hotelláncok képviseletében. Partnereink, utasaink és lelkes csapatunk igényei alapján megalkottuk a SIONLINE.hu-t mely kifejezetten a sí szerelmeseinek kínál Ausztriában, Franciaországban, Olaszországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Bulgáriában válogatott szállásokat és programokat. Kiterjedt nemzetközi sí-kapcsolatainkra alapozva olyan sokszínű válogatott téli kínálatot állítottunk össze, mellyel nem titkolt szándékunk, hogy utasaink igényeit ne csupán kielégítsük, hanem felülmúljuk!

Válogatott szállásaink nagy részén mi magunk is jártunk, teszteltük és kivétel nélkül minden szállásunk megfelel magas minőségi- és ár/érték arány szempontjainknak. Alapelvünk, hogy csak olyan szállással és partnerrel dolgozhatunk, ahol mi magunk is szívesen töltenénk szabadidőnket és ahonnan jó élményekkel térnénk vissza!

Lelkes, elkötelezett, profi „sí-csapatunk” erős hangsúlyt fektet arra, hogy minden utasunkkal egyénileg tudjunk foglalkozni, egyéni ajánlattal tudjunk szolgálni és gyorsan, gördülékenyen megszervezzük Önnek programját a legértékesebb napokra – a szabadságára!

 

Üdvözlettel,

SIONLINE.hu lelkes csapata

Címkék: snowboard,

Olvass többet a témáról: snowboard,

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.