Menü

Hozzászólás 0

SÍ, SZÁLLÁS, CERKLJE

Chalet Alpinka****

4207 CERKLJE, Ambrož pod Krvavcem 62a
+36 70 427 3587
info@szloveniainfo.hu
http://szloveniainfo.hu/krvavec/chalet-alpinka-4/

Az elbűvölő, romantikus kis faház 1500 méter magasan fekszik a Krvavec hegyen, egy kellemes fenyőerdő szélén, a sípályák szomszédságában, csodálatos kilátással a Triglavra és az  Alpok hegyvonulataira.

A stílusos, minőségi tömörfa bútorokkal berendezett, jól felszerelt színvonalas apartmanok mögött egy nagy télikert található sítárolóval, szánkókkal, és egyéb játékokkal. A fűtést és a meghitt hangulatot kandalló biztosítja, melyhez a tűzifa adott, de a tűz megrakásáról a vendégnek kell gondolskodnia. A közelben grillező hely is található.

Alpinka télen Forrás: www.szloveniainfo.hu


Két apartman foglalható, melyek szorosan egymás mellé épültek, de teljesen szeparálhatóak, és nagyon jól elszigeteltek. Így akár külön-külön, vagy akár egyben is kivehetőek.
 

A szállásadó kézműves termékeket is készít 100% természetes alapanyagokból (bor, lekvár, gyümölcslé, stb), és mindenben szívesen áll a vendégek segítségére. A szállás  autóval 30 méterre megközelíthető, nagy havazás esetén a közlekedés motorosszánnal megoldható.

Ideális szállás kisgyermekes családok, vagy 2-3 pár számára is. A legközelebbi sílift 100 méterre (5 perc) található. Az egyik apartman 6 felnőtt + 2 gyermek, a másik apartman 4 felnőtt + 2 gyermek elszállásolására alkalmas.

Alpinka belülről Forrás: www.szloveniainfo.hu


Konyha és grillező hely van, a szállás ellátás nélkül foglalható. Sítároló, télikert, wifi, étterem a közelben. 

Címkék: Krvavec, szlovénia, snowboard,

Olvass többet a témáról: Krvavec, szlovénia, snowboard,

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.