Bringás napközis tábor a Velodromban - Hatalmas az érdeklődés

Mozgásvilág.huhttp://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.huhttp://www.mozgasvilag.hu/
2008/06/25
A nagy érdeklődésre való tekintettel lehet jelentkezni már a aug.4-aug.8. és aug.11-aug15. közötti turnusokra is a Magyarország egyetlen kerékpárpályáján tartandó kerékpáros napközis tárborára, a Népstadionnál.
Hirdetés

 

Bringás napközi a Velodromban

Június 16-tól július 11-ig egyhetes turnusokban kerékpáros napközis tábort tartanak Magyarország egyetlen kerékpárpályáján, a Népstadionnál. A szervezők 6 és 14 év közti gyerekeket várnak, akiknek megtanítják, hogyan tudnak gyorsan, ügyesen és biztonságosan kerékpározni, de játékra is rengeteg idő jut.

Dobos Anita pedagógus és biciklis futár, Nagy György kerékpárversenyző és biciklis futár, és Hazai György, a KSI kerékpáredzője minden hétköznap reggel 8 és délután 4 között viseli gondját a gyerekeknek.

A napközi díja heti 15 ezer forint, mindennap meleg ebéddel, és természetesen öltözőt és kerékpártárolót is biztosítanak.

A napköziben van technikai, ügyességi, KRESZ rész, persze kombinálva is, minden gyakorlatban. Játékosan.szerelünk is, kipróbáljuk a pályát, nézünk edzést stb. ha esik az eső, bent a folyosón szerelünk, lehet társasozni is (közlekedésről szól) és persze beszélgetünk a kiállított képekről. Minden csütörtökön megyünk Bringafalvára, ami Csillebércen van. BKV-val megyünk, ott kapunk bringákat és terepezünk (van kezdőknek való pálya is és szakember is) az ebéd (rendes menü) a Stadionokon belül van, de kell hozni tízórait meg uzsonnát, csütörtökön meg szalonnát sütünk. A bicikliket tároljuk, ha kell. Bukó kötelező!

Érdeklődni a 0630-440-4593 és a 0620-976-7176 telefonszámokon lehet.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés