Menü

Hozzászólás 0

KERÉKPÁR, SZERVIZ, SZEGED

Maniac Kerékpár Szerviz és kerékpárbolt

6723 SZEGED, Kossuth Lajos sugárút 57
62-543-370
+36 20 471-7734
mail@maniac.hu
www.maniac.hu

Maniac kerékpár, kerékpárüzlet, és kerékpárszerviz Szeged

Mottónk: Vevőközpontúság
A vevő igénye a mi mániánk, azaz célunk nem az üzletben felhalmozott készlet vevőre történő rábeszélése, hanem sokkal inkább a vevő igényeinek felderítése, majd az így szerzett információk alapján történő gyors és pontos beszerzés.

  A Maniac Kerékpárüzletet 2001-ben azért hoztam létre, hogy igényes termékekkel és megfelelő garancia vállalásával mindenkor a vevő valódi igényeinek megfelelő terméket és szolgáltatást biztosítsa. Ami még nagyon fontos küldetésünk: a kerékpáros életforma terjesztése vevőink, barátaink körében.
Kerékpárüzletemben nem csak az adott pillanatban fellelhető termékeket vásárolhatod meg, együtt segítünk NEKED kiválasztani a megfelelő kerékpárt, kiegészítőket vagy akár ruházati termékeket. Számos gyártó és kereskedő katalógusait lapozhatod át, amelyekben mind csak az általunk minőséginek ítélt termékek sora vár Rád.

A kerékpárüzlet másik profilja a szakszerű szervizelés, amely az év bármely időszakában jól jöhet, ha kerékpárod kezdi feladni vagy szeretnéd fejleszteni.

1984 óta kerékpározom a Szegedi Kerékpáros Sport Club – http://www.szksc.hu(régen Építők Spartacus) keretében, ezen idő alatt a csapatnál számtalan szervizelési lehetőségben volt részem és az így szerzett gyakorlat nagyban hozzájárul ahhoz, hogy minden szerviz munkát bátran tudjunk vállalni.
Szervizünk tehát több tíz éves tapasztalattal és kerékpárokban való óriási jártassággal vár minden betérő kétkerekűt, hogy gyógyultan vagy megszépülten, azaz csakis jobb állapotban adhassuk vissza gazdájának.
Örülök, hogy ránk találtál.
Remélem, az üzletben vagy a webshopban is találkozunk hamarosan és a kerékpármániánkból sikerül átadnunk valamennyit.

 

Nagy András – Maniac Kerékpárüzlet

 

www.maniac.hu

 

www.maniacwebshop.hu

 

Címkék: trek bolt, kerékpár, szerviz, bicikli, szerviz

Olvass többet a témáról: trek bolt, kerékpár, szerviz, bicikli, szerviz

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.