Menü

Hozzászólás 0

KERÉKPÁR, ÜZLET, BUDAPEST XV. KERÜLET

Evobike bemutatóterem és nagykereskedés

1151 BUDAPEST XV. KERÜLET, Károlyi Sándor utca 154/a
+3612769255
www.evobike.huÜdvözlünk!

Cégünket 2006-ban alapítottuk azzal a szándékkal, hogy a Magyarországon még ismeretlen, ritka fekvő, fotel ( recumbent bike) és összecsukható ( folding bike )kerékpárokon keresztül a minőségi kiegészítőkig, minden praktikus fejlesztéssel, még nem kapható korszer, innovatív termékek importálásával hozzájáruljunk a magyarországi kerékpározás minél szélesebb körben való elterjedéséhez, fejlődéséhez és a Te sikereidhez is. Folyamatosan bővülő termékeinkről itt a www.evobike.hu honlapon és kiskereskedőinknél kaphatsz bővebb információt.

Ezen cél érdekében született meg első lépésként saját védett márkánk is, az Evobike.

Evo mint evolúció most már a kerékpározásban is és bike, mint kerékpár összeolvasztásából.

Célunk az Evobike márka alatt saját tapasztalataink alapján fejlesztett és importált termékekkel megjelenni, és márkanevünket egyenlővé tenni Magyarországon a minőségi kerékpározással.

Gondolunk itt a mindennapi, hétvégi, sport, túra, fekvő, összecsukható kerékpárokra és praktikus kiegészítőikre.

Nálunk csak olyan újdonságok, kerékpárok, kiegészítők és fejlesztések érhetőek el, amelyek a legjobb ár/érték aránnyal rendelkeznek, vagy abszolút a felső kategóriás igényeket elégítik ki.

Mi egy teljes Magyarországot lefedő kiskereskedelmi, viszonteladói hálózat létrehozásán dolgozunk, hogy az általunk importált és saját minőségi termékeink az ország bármely pontján, városában megegyező áron és minőségben legyenek elérhetőek. Bármelyik viszonteladónkat is keresed fel, ugyanolyan minőséget tapasztalhatsz, ezzel szeretnénk segíteni vidéken is a minőségi kerékpározás iránt érdeklődőket. Magunktól és viszonteladóinktól is megköveteljük a legmagasabb igények kielégítését, mivel az általunk forgalmazott termékek is ezt tükrözik.

 A fentiek szellemében várjuk kiskereskedők jelentkezését termékeink forgalmazására az info@gurutech.hu címen vagy a 06-20-410-4289 telefonszámon!

Reméljük, termékeink hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez, a kikapcsolódáshoz, sportoláshoz a te legnagyobb megelégedésedre. Amennyiben elnyertük érdeklődésed, úgy keress fel minket személyesen a kiskereskedőinknél vagy a központunkban tesztkerékpározásra. Letöltheted katalógusainkat, illetve elérhetsz minket telefonon, emailban, skype-on, személyesen.

Jó kerékpározást kíván neked az Evobike!

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.