Menü

Hozzászólás 0

KERÉKPÁR, SZERVIZ, BUDAPEST XX. KERÜLET

Ecobike kerékpárbolt és kerékpár webshop

1203 BUDAPEST XX. KERÜLET, Baross utca 3
+3617063680
06204660987
info@ecobike.hu
www.ecobike.hu

 

ECOBIKE-Kerékpárbolt

 Az Ecobike kerékpár szaküzlet és szerviz!

A XX. kerületi Baross utca és Ónodi utca sarkán található üzletünkben  az eddig megszokottól eltérően megpróbál egy kissé speciális választékkal szolgálni a kerékpárosok, a kerékpározás iránt érdeklődők számára. A hagyományos mountain bike és gyermek kerékpár paletta mellett túrakerékpárok, treking kerékpárok, városi kerékpárok valamit a túrakerékpározással kapcsolatos kiegészítők, úgymint táskák, szerszámok, kulacsok, pumpák, világítás, zárak, sárvédők, csomagtartók fejvédők, stb. átlagosnál szélesebb választékával kívánjuk fogadni a kerékpározás szerelmeseit.

Ezek mellett az Ecobike nagy hangsúlyt fektetünk a használt kerékpárok és alkatrészek adás-vételére, valamint a korrekt kerékpárszerviz szolgáltatásra is.
Szerviz szolgáltatásainkat a honlapon (www.ecobike.hu) található árakon vehetik igénybe.

Az Ecobike név az angol „ecology” szóból született, a kerékpár és a kerékpározás szeretete mellett egy kicsit a környezettudatosság fontosságára is felhívva ezzel a figyelmet, hiszen a környezetünk védelme remélhetőleg nem csak a kerékpárosok, hanem mindenki számára egyre fontosabbá válik, mind a saját magunk, mind utódaink érdekében.

Forgalmazott márkáink a teljesség igénye nélkül:

GT, NEUZER, GEPIDA, CAPRINE, SHIMANO, CAMPAGNOLO, SPYRAL, BIKEFUN, CONTINENTAL, MAXXIS, CST,  SCHWALBE, POLISPORT, XLC, BLACKBURN, AUTHOR, SRAM

Mindenkit szeretettel várunk! Addig is hátszelet!

Marosi Péter tulajdonos

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.