Menü

Hozzászólás 0

HEGYMÁSZÁS, SZÁLLÁS,

Berghotel Rehlegg

83486 , Holzengasse 16 - 18

Tökéletes hotel a Königsee környékén

Egy Königsee környékén tett túránk előtt a Berghotel Rehlegg vendégszeretetét élveztük. A Ramsau im Berchtesgaden település fölé emelkedő hegyen, több tradicionális épületből álló szállás különböző szobákat és számos wellness és SPA szolgáltatást kínál (mindemellett kisebb túrabolt és természetgyógyászati üzlet is van az épületben). 

A számunkra biztosított egyszerűbb szobától is elállt a lélegzetünk, mely igen magas színvonalú. Számomra kifejezetten tetszik, amikor minden átgondolt, rendezett, sugárzik a vendégszeretettől, és esetleg van egy vezérmotívum, ami mindehol megtalálható, mint például a Berghotel Rehleggben az őz és agancsa - előbbi minden ajtón, kulcson, még az isten-hozott-mazsolákat tartalmazó zacskón is ott volt, míg az agancs megjelent a kilincsekben, foggantyúkon. 

Königsee ForrĂĄs: Paraferee

Hátizsák kedvesség

Ha nem venné észre az ember, hogy hegyvidék veszi körbe, akkor a szobába készített túrahátizsák miatt gyanút foghat. A zsákot ingyenesen használhatjuk, míg a hotelben tartózkodunk. A csodálatos környék – melyen rengeteg program lehetőség található, a friss hegyi levegő és a családias kiszolgálás tökéletes hellyé varázsolja a Berghotel Rehlegget. 

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.