Hírek a futás világából

Mozgásvilág
Mozgásvilág

Kisorsoltuk az 50ezer forint értékű Nyúlcipő futócipő vásárlási utalványt.

#futás
#nyereményjáték
#nyúlcipőbolt
Ferenczi Anita
Ferenczi Anita

A fedett orral/szájjal sportolás előnyei és hátrányai.

#futás
#koronavírus
#maszk
Támogatott tartalom
Támogatott tartalom

Mizuno Enerzy

2020/10/06

Forradalmian új futócipő technológia

#futás
#mizuno
Pintér László
Pintér László

Mi fán terem az FKT? Minden, amit tudni akartál a gyorsasági rekordok evolúciójáról

#fkt
#futás

A PICK Utcai Futófesztivál közel két évtizede minden ősszel a családi összetartozás, az egészséges életmód és a közös sportolás örömének jegyében telik. Idén sincs ez másképp, még ha ezúttal nem is a hagyományos formában rendezzük meg futóversenyünket!

#futás
#futóverseny
Hirdetés

Kolonics György Emlékfutás Tegyél velünk egy tiszteletkört a kenus legenda emlékére! Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok kenus tragikusan fiatalon távozott az ország élő sportlegendáinak sorából. Emlékét azonban a sportbarátok sosem feledik: mivel Koló a kenuzás mellett futni is imádott, évről évre egy nagy közös futóversennyel tisztelgünk előtte. Természetesen vízparton: idén ismét a Népszigeten!

#félmaraton
#futás
#futóverseny

Garmin WTF BUDA 2020 verseny/instant runaway TEREP VAGY ASZFALT? VÁLASSZ! A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz: gyönyörű környezet és egy szintes, erőt próbáló verseny.

#futás
#garmin
#terepfutás

17. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton Fuss a téli Balaton partján, vagyis légy ott a BSI egyik legbulisabb futóeseményén. Futhatsz félmaratont vagy maratont egy vagy több részletben (maratont csak több etapban), egyéniben vagy párban, egy nap alatt vagy két napon át! Idén újra futhaszt vasárnap negyedmaratont is. 2020-ban is a távok sokféleségével várunk. Ne gyere egyedül, hozd futóbarátaidat is!

#félmaraton
#futás
#maraton
Hirdetés

2020-ban második alkalommal rajtol el a Burger King Ultrabalaton TRAIL. Prémium kategóriás versenyünk a Balaton-felvidéken zajlik.

#futás
#futóverseny
#maratonfutás
#ultramaraton

Balatonfüredi UltraFutó Fesztivál & 24h Ultrafutó MB. Kisfaludy Strand Balatonfüred

#futás
#ultrafutás
#ultramaraton

Halloween Run futóverseny - Zombitámadás a kőbányai pincerendszerben Van merszed benevezni egy haláli futamra, ahol sosem tudhatod, ki vár rád a következő kanyar mögött? Szerintünk simán megdöntöd az egyéni rekordodat, ha egy zombicsapat kiszemel magának... Fuss, ha kedves az életed, és ha szeretnéd megtapasztalni, hogy izgalmas dolgok nem csak a filmekben történnek! Az adrenalinlöket garantált! Az esemény az Ötpróba-programsorozat pontszerző állomása! Távok: ovis (300 m), sulis (700 m), családi (700 m), 4.3 km, 7 km és 21 km (egyéni és váltó)

#futás
#futóverseny
Kuttor Csaba
Kuttor Csaba

Van pár dolog, amivel újat mutat a hagyományos terepcipők között!

#futás
#futócipő
#terepfutócipő
#teszt
#futás
#futóverseny
#futóversenyek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés