Menü

Hozzászólás 0

FUTÁS, SZÁLLÁS, SOLČAVA

Lenar Turisztikai Farm

3335 SOLČAVA, Logarska dolina 11
+386 3 838 9006
+386 41 851 829
tk.lenar@siol.net
www.lenar.si


A Lenar Farm világviszonylatban is az egyik legszebb alpesi völgy, Szlovéniában, a Logarska dolina kellős közepén helyezkedik el.
A sík völgy felett az európai alpesi világ legkeletebbre eső Kamniško-Savinjske Alpok magas hegységei tornyosulnak.

A két vendégház a völgyben Forrás: www.lenar.siGalériáért katt a képre!


A "rendkívüli kultúrtáj és a természet megőrzöttsége" miatt a Logarska dolina völgyét 1987 során natúrparkká avatták. A völgy egyébként a "Kiválóság európai helyszíne" presztízs elismeréssel rendelkezõ Solčavjei térség idegenforgalmilag leginkább látogatott területe is egyben.

A farm elhelyezkedése miatt kiváló kiindulópontja a hegymászásnak, hegyi túrázásnak, illetve a völgyben, futásnak, kerekpározásnak - télen a rendezett, éjszaka is használatba vehető sífutó, illetve szánkózó pálya a gazdaság mellett található. A sífelvonó pedig 1 kilométerre található.

A közeli Idegenforgalmi Információs Központ, a Rinka Center a gazdaság vendégeinek is rendelkezésre áll információkkal a térség jellegzetességeiről, az idegenforgalmi kínálatról, illetve az aktív időtöltéshez szükséges felszerelések kölcsönzési lehetőségéről is.

A völgy bejárata Forrás: www.lenar.siGalériáért katt a képre!


A Vendégház két épülete (Felső ház és Jerca ház) 2010-ben a hagyományos építkezéssel összhangban felújításra került. Elszállásolás a Felső házban (4 szoba és 1 apartman) és a Jerca házban (2 szoba és 2 apartman) lehetséges. A két ház összesen 21 személyt tud fogadni pótágyak nélkül.

A vendégek rendelkezésére áll három közös helyiség, ezekből az egyik nagyobb, 22 székkel, kemencével is el van látva. A helyiség társalgásra, szemináriumok szervezéséhez is alkalmas. 

A szobák, apartmanok terasszal, illetve erkéllyel rendelkeznek, mindegyikben van fürdőszoba, tv-készülék és Internet hozzáférés.

Szolgáltatások:
- szállás
- szállás reggelivel
- apartmanok bérlése
- épület bérlése
(nagyobb csoportoknak társalgási, illetve szemináriumszervezési célból, alvás szalmakazalban, lovaglás)

A gazdaság ökológiai státusszal rendelkezik, házi gyümölcs és erdei gyümölcs termékeket készít. A reggelihez felszolgált tejet és tejtermékeket a szomszédos ökológiai gazdaságokból szerezzük be. Az önkiszolgáló reggeli bőséges és a vendég kívánságaihoz idomul.

Szánkózási lehetőség közvetlenül a ház mellett Forrás: www.lenar.si
Galériáért katt a képre!


Igény esetén a ház az apartman vendégeit is ellátja élelmiszerekkel a környékbeli gazdaságokból. Lehetséges étkezés a három közeli vendéglátó egységben, amelyek között a legközelebbi KH Ojstrica csak 100 m-re helyezkedik el.

Árak >> ITT! <<

Címkék: túra, kerékpár, szlovénia, farm szállás, Logarska dolina

Olvass többet a témáról: túra, kerékpár, szlovénia, farm szállás, Logarska dolina

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.