Menü

Hozzászólás 0

FUTÁS, SZÁLLÁS, ZRECE

Hotel Natura****

3214 ZRECE, Cesta na Roglo 15.
+386 (0)3 757 72 80
rogla@unitur.eu
www.rogla.eu

Hagyomány és a modern életérzés kettőssége érvényesül az otthonos kialakítású Natura Hotelben. A vendégeket elbűvöli a teraszról nyíló panoráma, ahonnan Rogla lágy lankái köszönnek vissza ránk. Választhatsz kétágyas-, összenyitható családi szobák vagy lakosztályok közül, amelyek ablakából télen a pihe-puha hóval fedett tájra vagy nyáron pedig gyönyörű zöld fenyőfákkal borított lankákra tekinthetünk.

Állj meg egy pillanatra a Futó-Bárnál vagy a Natura Kávézóban egy egészséges és finom frissítőre, illetve kóstold meg "Rogla ízeit" a Brusnica Étteremben. Egy-egy aktív nap után pedig lazíts az új Natura Wellness Központban.

Télen a sífutópálya nyomvonala közvetlenül a szálloda mellett halad el, így igen egyszerűen és gyorsan máris a sífutópályán találhatjuk magunkat.

Lobbi Forrás: www.rogla.eu


Rogla télen-nyáron izgalmas aktivitásokkal várja az ide érkező turistákat, tavasztól őszig pl. nordic walking, kerékpározás, regionális finomságok piaca, zseblámpás éjszakai túrák, zenés estek, gyerekeknek kreatív foglalkozások, Zreče-Rogla-Zreče buszjárat áll a vendégek rendelkezésére, télen pedig a síelésen kívül sífuthatunk és hótalpas túrán vehetünk részt.

A hotel wellness részlegében pedig különféle testkezelések és masszázsok frissítik fel megfáradt izmainkat.


Szoba Forrás: www.rogla.eu

Piknik a Lovrenska tavaknál ForrĂĄs: www.rogla.eu

Címkék: Rogla, szlovénia, snowboard,

Olvass többet a témáról: Rogla, szlovénia, snowboard,

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.