II. Lions Jótékonysági Diabétesz Futás

2019/11/09

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Második alkalommal kerül megrendezésre a Szeged Első Lions Club jótékonysági futása a Diabétesz Világnapot megelőző szombaton. A jelentkezők két táv (4km és 10 km) közül választhatnak.

Szeged, a Partfürdő területén
2019-11-09
Hirdetés

II. Lions Jótékonysági Diabétesz Futás - Kiírás

II. PROAKTÍV DIABÉTESZ NAP és II. LIONS JÓTÉKONYSÁGI DIABÉTESZ FUTÁS

A rendezvény célja

Immár második alkalommal kerül megrendezésre a Diabétesz Világnap apropóján a Proaktív Diabétesz Nap és a LIONS Jótékonysági Diabétesz Futás. A szervezők célja, hogy ingyenes szűrővizsgálatokat nyújtsanak a rendezvényre látogatóknak, és felhívják a figyelmet a mozgás fontosságára, mely az egyik eszköze lehet a diabétesz megelőzésének és hatékony kezelésének.


A rendezvény időpontja

2019.11.09. (szombat)


A futás helyszíne és a választható távok

Tisza-part: Töltés - Rotary tanösvény - Gergő Liget.

Választható távok: 4 km és 10 km

DIABÉTESZ NAP

A Proaktív diabétesz nap programjain a részvétel díjtalan regisztráció nem szükséges. Bizonyos programokon (pl: Újraélesztési tanfolyam) tekintettel a helyek korlátozott számára – a helyszínen lehet jelentkezni. A jelentkezés időrendi sorrendben történik!

LIONS JÓTÉKONYSÁGI DIABÉTESZ FUTÁS

A regisztráció során meg kell adni a minimálisan szükséges személyes adataikat, ki kell választani a távot és azt, hogy milyen nevezési csomagot szeretnének, valamint el kell fogadni a szükséges nyilatkozatokat.

A jelentkezés a nevezési díj átutalással történő megfizetésével válik érvényessé. Az online regisztrációt követően 2 napon belül szükséges az átutalást megtenni. Az átutalás megjegyzés rovatába meg kell adni a résztvevő nevét.

A nevezési díjat az alábbi számlaszámra kell megfizetni:

Prog-Org Kulturális Vállalkozás

Adószám: 45893418-2-26

Bankszámla szám: 10700433-68318235-51100005

Az online regisztrációt választók a rajtszámukat a következő időpontban vehetik át:

2019. 11. 08 – 8:00 – 17:00 Proaktív Egészségközpont Kállay Albert utca 7

2019.11.09 – 8:00 – 10:00 a helyszínen (Partfürdő)

Helyszíni regisztráció és nevezés

A futásra lehetőség van a helyszínen is nevezni (Pató Pál úr nevezés) a nevezési űrlap kitöltésével. A helyszíni nevezés időpontja: 2019.11.09 8:00 – 10:00. Ez esetben a nevezési díjat készpénzben kell megfizetni. Helyszíni nevezés esetén csak az Alap csomag választható.

A regisztrációt követően kapja meg minden helyszíni regisztráló a rajtszámát.

A futásra történő nevezés során lehetőség van két csomag választására:

ALAP CSOMAG: Frissítő a befutónál és féltávnál; részvételi oklevél; 1db nyereményszelvény az ajándéksorsolásra

EXTRA CSOMAG: Frissítő a befutónál és féltávnál; részvételi oklevél; 2db nyereményszelvény az ajándéksorsolásra; egy db XL méretű emlékpóló és befutó érem.

Ajándéksorsolás

A LIONS JÓTÉKONYSÁGI DIABÉTESZ FUTÁS nem futóverseny, így időmérés sem lesz. A futás célja felhívni a figyelmet a mozgás fontosságára és pozitív élettani hatásaira.

A futásra nevezett résztvevők között ajándékokat sorsolunk ki. Az ajándékok listájáról folyamatosan tájékoztatunk az esemény Facebook oldalán.

A program menete

Időpont

Esemény

8:00 - 10:00

Helyszíni nevezés és a rajtszámok felvétele

10:30

Megnyitó

11:15

Rajt (mindkét táv rajtja)

12:00 – 13:00

Célba érkezők fogadása

13:15

Ajándéksorsolás és az adományok ünnepélyes átadása

Versenyszabályzat

A futó saját felelősségére vesz részt a futáson, amit az online regisztrációs felület valamint a helyszíni regisztrációs lap kitöltésével és a rajtszám átvételével tudomásul vesz.
A futó a regisztráció során nyilatkozik, hogy a futáson csak abban az esetben vesz részt amennyiben egészségi állapota jó, nincs tudomása olyan betegségről, amely az eseményen a részvételét akadályozza.
A futásra való regisztrációval minden résztvevő elfogadja és hozzájárul, hogy róla kép-, hang- és videófelvétel készülhet. Ezekkel a hang- és képanyagokkal a futás rendezői rendelkeznek, és azokat harmadik személy rendelkezésére bocsáthatják. A hang és képanyagok a médiában, internetes és nyomtatott anyagokban ellenszolgáltatás nélkül felhasználásra kerülhetnek. A rendezvényről kép-, hang- és videófelvétel csak a rendezők előzetes tájékoztatásával és beleegyezésével készülhet.
Az esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak a rendezők előzetes engedélyével végezhető.
A futáson egyéb eszközök igénybevétele (pl: görkorcsolya, kerékpár) tilos. Tilos továbbá kutyával futni, illetve 14 év alatti gyermekek csak szülői felügyelettel vehetnek részt a futáson és a rendezvény többi programján.
A versenyző tudomásul veszi, hogy a verseny útvonalán útburkolati hibák, egyenetlenségek, buckák előfordulhatnak, amelyek miatt fokozott figyelemmel kell haladnia a pályán. Az úthibák okozta balesetekért a rendezők nem vonhatók felelősségre.
A program teljes időtartama alatt szakképzett elsősegélynyújtó személyzet áll készenlétben. Nagyon fontos, hogy minden résztvevő ügyeljen saját, és a többi versenyző testi épségére.
A rendezők szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a futásra való regisztrációt bármikor lezárják.

Diabétesz napon elérhető ingyenes programok

a Proaktív Egészségközpont munkatársai vércukormérést és szűrést és diétás tanácsadást nyújtanak
szemészeti szűrővizsgálat szemész szakorvosok által a Lions szemészeti szűrőbusz eszközeinek segítségével, erre a vizsgálatra feliratkozás szükséges a helyszínen, hiszen orvosaink kapacitása limitált
arcfestés gyermekek részére.
Aerobik, erre a programra helyszíni feliratkozás szükséges, hiszen résztvevők száma limitált
Újraélesztési tanfolyam, erre a programra helyszíni feliratkozás szükséges, hiszen résztvevők száma limitált
Gyermekprogramok
Dietetikai tanácsadás
Adatvédelem

A regisztráció / nevezés során a következő személyes adatokat kell kötelezően megadni: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, lakcím; születési dátum.

A regisztráció / nevezés során a következő személyes adatokat lehet önkéntesen megadni: nem.

A rendezők a futók személyes adatait a következő célokra használják:

Vezetéknév, keresztnév: Regisztrációs lista összeállítása, Oklevél megszemélyesítése, Rajtszám megszemélyesítése, számlázás
Születési dátum: Statisztika készítése, azonosítás
Lakcím: számlázás
Nem, életkor: statisztika készítése marketing céllal
E-mail cím: kapcsolattartás, számlázás
Fenti adatokat a futónap szervezésében résztvevők kezelhetik. Az adatkezelés alapja: a futó hozzájárulása, melyről a regisztrációs lap kitöltésekor nyilatkozik, valamint a számlázás kapcsán törvényi felhatalmazás, Az hozzájárulás alapján kezelt adatokat 30 napig őrizzük, a törvényi felhatalmazás alapján kezelt adatokat a törvényben meghatározott időig (8 évig) őrizzük.

II. Lions Jótékonysági Diabétesz Futás - Nevezés

https://szeged-elso.lions.hu/adat/kep/hirek/futas_facebook_NEV_DIJ_1.jpg?5512 

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés