Menü

Hozzászólás 0

FITNESS, TEREM/KLUB, KECSKEMÉT

Metamorf Wellness Stúdió

6000 KECSKEMÉT, Piaristák tere 7
76/482-087
metamorfstudio@axelero.hu
www.metamorf.hu

[ful Bemutatkozás]

 


Cégünk mködésének kezdete már közel tíz esztendőre nyúlik vissza. A minőségi és szakmailag megalapozott szolgáltatásunk azóta is töretlen, amellyel büszkén állíthatjuk, hogy sikerült megszereznünk Kecskemét városban a vezető szerepet a fitness szolgáltatás eszköz nélküli vonatkozásában. A több kondicionáló terem mellett mi is azon fáradozunk, hogy az embereknek segítséget nyújtsunk a döntésben a szabadidő hasznos eltöltésére vonatkozóan.


A fitness ma már egyre inkább életforma. E felfogás már különbözik a klasszikus értelemben vett jelentéstől, mert nem csupán a testi fittség megteremtését célozza, hanem a betegségek megelőzésére, a tökéletes közérzet megteremtésére helyezi a hangsúlyt, mindezt gyógytornászok és a szakma legjobb edzői felügyeletével.


Stúdiónk 2005. januárjától új helyen, az Egészségügyi Központ alagsorában mködik, ahol több mint 400 m2-en várjuk az idelátogatókat. Szolgáltatásaink bővültek wellness, rehabilitációs és gyógykezelés irányába, de a fitness terén is sok újdonságot kínálunk. Városunkban egyedülállóan tartunk csoportos spinning edzéseket és vibro-traininget (rehabilitációs és fitness célból egyaránt). Az igen kedvelt aqua-fitness mellett a vízben mozgásszervi betegek gyógykezelését vállaljuk, gyermek, ovis és bébiúszást is szervezünk. Kismamáknak vízben és szárazon is tartunk órákat.


Továbbá tornatermünkben statikus (zsírégető, alakformáló, mélyizom torna, gerincgimnasztika stb) és dinamikus (kick-box, step-aerobic, capoeira-fitness) edzésekkel várjuk a fogyni, csinosodni, vagy állóképességet fejleszteni vágyókat.


E szerint közel 25 féle edzésprogrammal több, heti 132 órában (mellékletben részletesen) tudunk vendégeink szolgálatára állni.Naponta átlagban több mint 100 fő látogatja tornáinkat, amely az évek óta kialakult több mint 1000 fős vendégkörből kerül ki. Ezen vendégkör összetételét tekintve 70 %-ban állandó és 30%-ban állandóan megújuló és bővülő.


Wellness terén szaunával, szoláriummal, masszázzsal várjuk kikapcsolódni, felfrissülni kívánó vendégeinket, naponta 8 és 21 óra között, hétvégén is.


Az esti óráktól klubrendszerben is mködünk, ami annyit jelent, hogy akinek van hozzánk érvényes torna bérlete az az árlista szerinti díjazás fejében veheti igénybe a szaunát és a medencét, akinek nincs, mert csupán az utóbbi szolgáltatásokkal kíván élni, azoknak kínáljuk klubtagsági rendszerünket.


A klurendszer biztosítja számukra a késői szolgáltatást is (21h után), illetve a tömegszaunázás kizárását, hiszen nem látogathatja akárki a létesítményt. Ezzel lehetőség nyílik kis létszámú, (diszkrét) üzleti megbeszélésekre is, valamint az évente megrendezésre kerülő rendezvényeinkre( kerti party, bál) való meghívást is.


A fent említett rendszer éves klubtagsági díjjal váltható meg, melyet főként az üzleti szférában, cégek irányába kívánunk értékesíteni.


Szakmai törekvéseinkből is kiderül, hogy életünk nagy részét a sportnak és egészséges életmódnak szenteltük, vagyis egyfajta életfilozófiává vált a mozgás és aktív pihenés szeretetére való nevelés.


Reméljük, sikerült érdeklődését felkelteni, és hamarosan Önt is üdvözölhetjük exkluzív stúdiónkban, ahol kortól, egészségi és fittségi állapottól függetlenül mindenkit szeretettel várunk, aki szellemi és testi aktivitását kívánja fokozni vagy egyszeren csak relaxációra, kikapcsolódásra vágyik.


Tevékenységünket ennek szellemében folytatjuk. Röviden összefoglalva ezt tükrözi jelmondatunk is:


"Az egészséges emberért, az egészséges életért!"

[ful Szolgáltatások]

Alakformáló tornaFitt aerobicMasszázs
Aqua-fitnessFogyi órákMélyizom torna
Baba-mama tornaFull kondiNike Dance Sol
BabakuckóGerinc gimnasztikaSpinning
Baba masszázsGyógytornákStep aerobic
BébiúszásHaspartySzauna
Capoeira fitnessIntim tornaSzolárium
Cardio mixManikürTerhes torna
Dance aerobicPedikürÚszásoktatás
Energia tornaMükörömVibrációs testedzés
Zsirégetö fitness

[ful Órarend]


[ful SZAKMAI NAPOK]

 

AEROBIC ÉS FITNESS SPORTOKTATÓKNAK, EDZőKNEK és ÉRDEKLőDőKNEK
SZENTGYÖRGYI RÓMEÓ
többszörös fitness és aerobic világbajnok
VEZETÉSÉVEL
április-, május-, júniusban

 


7 program, 7 nap:
• power jóga, pilates, streching
• zsírégetés (koreográfia építés)
• step aerobic
• dance (latin, hip-hop, funky, Nike)
• alakformálás (tónusfokozás)
• eszközhasználat az aerobikban
• fitness kick-boksz


Előnyei:
• részvételedről tanúsítványt (oklevelet) kapsz
• kis létszámú (limitált) csoportok
• csak olyat tanítunk, amit a gyakorlatban is tudsz használni!
• ajándék cd minden programhoz
• nincs jelentkezési feltétel!


14.900 Ft / fő / program
2. programtól 12.000 Ft / fő / program
3 fő együttes jelentkezése esetén 10 % kedvezmény!

 

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.