Menü

Hozzászólás 0

FITNESS, ÜZLET, BUDAPEST XXI. KERÜLET

Masszív Centrum, Sport táplálékkiegészítők szaküzlete

1210 BUDAPEST XXI. KERÜLET, Kossuth Lajos utca 117
Fax: 20/982-1631


Nyitva:
Hétfőtől – Péntekig: 10 – 19 óráig
Szombaton 10 – 16 óráig.

Nyári ajánlataink:
Fogyni vágyó hölgyeknek:
Reform + Protein Delight: A Reform egy 11 komponens szuper zsírégető formula. Efedrin mentes, csak növényi anyagokból, kifogástalan minőségben. Különösen a makacs területek zsírtalanítására fejlesztették ki ( csípő, combok közti terület).
A Protein Delight egy tejsavó alapú fehérje, gazdag ízválasztékban. A fehérje nem alakul át zsírrá, így az esti étkezések helyettesítésére javasoljuk.
Szálkásodni, formásodni vágyóknak:
100% Whey Protein + Arginin + Amino 3600
Ez a három kiegészítő segít megszabadulni a néhány felesleges kilótól úgy, hogy közben javítja az izom minőségét, fokozza az izom növekedését, és segíti a kirajzoltabb izomzat megjelenését.
Tömeg után sóvárgóknak:
MyoMax + Tribu-X + Arginin
A MoyMax a legfejlettebb tömegnövelő. Tartalmazza a tíz legerősebb tömegnövelő alapanyagot, és az ára is igen kedvező. Ha külön-külön vennénk meg az összetevőket, több mint kétszeresébe kerülne. A Tribu-X természetes úton fokozza a tesztoszteron termelést, fokozva ezáltal az erőt és állóképességet. Az Arginin értágító hatású. Használatával folyamatos erő és tömegnövekedést érhetsz el, és hihetetlenül erős bedurrantásra leszel képes. Mindemellett fokozza az erekciót, és csökkenti a vérnyomást is.
Térkép:

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.