Menü

Hozzászólás 0

FITNESS, TEREM/KLUB, BUDAPEST XI. KERÜLET

Buda Fitness Lágymányos

1110 BUDAPEST XI. KERÜLET, Bercsényi utca 12.
1/209-8177


Kedves Vendégeink A Buda Fitness 1997 szeptember 8.-án nyitotta meg kapuit a XI. ker. Bercsényi u. 12 szám alatt, 340 m2 -en a hagyományosnak mondható szolgáltatásokkal. A klub rövid idő alatt óriási népszerségre tett szert a környék lakói, diákjai és a közelben dolgozók körében. Hamar kiderült, hogy a jelenlegi méreteinket gyorsan kinőttük, és megkezdtük a bővítésre vonatkozó tárgyalásokat a nekünk otthont adó ház képviselőivel. Sajnos még jelenleg sem született meg a megállapodás így kénytelenek vagyunk az eredeti alapterületen szolgáltatni.


Ilyen körülmények miatt a legnagyobb figyelmet a szakmai színvonal megtartása és fejlesztése mellett a pozitív emberi tényezők fontosságára helyeztük. A Buda Fitnessben valódi klubhangulat uralkodik. Barátságos légkör, kedves emberek, és nem utolsósorban tisztaság. Ide annak is érdemes lejönni, aki egyszeren csak jó társaságra vágyik.

A gondosan karbantartott Atlas erőgépek mellett, Technogym, és Fassi cardio gépek találhatók. Tornatermünkben szinte valamennyi mfaj megtalálható.

És még valami. Nézze meg aktuális árainkat, látogasson el hozzánk, tegyen próbára minket. A két klubból az egyikben biztos nem fog csalódni.

Köszönjük, hogy elolvasta az oldalt, és továbbra is látogasson meg minket tekintettel a kedvezményekre és az aktuális híreinkre.


Tisztelettel:

A klub vezetősége

Címkék: fitness terem, fitnesz terem, fitness terem budapest, konditerem

Olvass többet a témáról: fitness terem, fitnesz terem, fitness terem budapest, konditerem

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.