Menü

Hozzászólás 1

BÚVÁRKODÁS, TEREM/KLUB, PÉCS

Polipsó

7634 PÉCS, Kovács Béla 40.
72/252-538
72/252-538
Fax: 20/956-9509
buczkocs@invitel.hu
www.polipso.hu


A POLIPSÓ, a mi búváriskolánk, a legrégebbi búváriskola Pécsett. A Polipsó Búváriskola 1997-ben alakult a NAUI (National Association of Underwater Instructors) tagjaként. Alapítója Buczkó Csaba búvároktató, Nitrox, First Aid és CPR oktató is. Az elmúlt évek során több sikeres túrát szerveztünk a világ számos tájára. Az itt és a különbözõ tanfolyamokon szerzett élmények és tapasztalatok tették az iskola „oktatóit” a régió legfelkészültebb búváraivá, akik ezt a tudást adják tovább tanfolyamainkon.

Évente kb.100 búvár teszi meg az elsõ uszonycsapását nálunk. Közülük sokan további minõsítéseket is szereznek folyamatosan. Eddig több mint 30 Divemastert képeztünk ki, akik közül a legeredményesebbek: Kovács Judit, Balogh István, Horváth Tibor, Molnár Péter, Gyurokovics Gábor, Magyar Sándor, Botos Ferenc, Urbán Róbert, Elekes Lajos, Bodor Bence, Decleva Ferenc, Varga János. ők segítenek oktatónknak a tanfolyamokon és a túrákon. Nélkülük nem lehetne búváriskolánk ilyen sikeres.


Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


  • renegade 2016.07.04.   21:23

    renegade

    Lehúzós iskola, arany áron ad kevés tudást. Az instruktorok nem szívélyesek, olykor agresszívak. Mindenkinek más egyletet ajánlok!

    válasz erre...