Menü

Hozzászólás 0

2019.10.28.-2019.11.10. Málta Európa Közepes Kerékpár

Kerékpártúrák Gozo szigetén

A kerékpározás a máltai szigeteken egyre népszerűbb mind a lakosság, mind pedig az ide érkező turisták körében. A szigetek hosszú kerékpáros útvonalakat, keskeny macskaköves utcácskákat és sima útviszonyú szakaszokat is kínálnak, amely lehetővé teszi a kerékpározás váltakozó ritmusát.

Gozo nemzeti szimbóluma a "Három domb", amely a sziget legmagasabb pontja is egyben, amely 450 m magas. Ezen a területen számos kihívásokkal teli kerékpáros ösvényt találhatunk.

A kerékpáros útvonalak keresztül vezetnek a vidéki tájon, festői utak és csodás panorámájú völgyek mentén, érdekes látnivalókkal fűszerezve, amelyek tereputakon élvezetes és kalandos kerékpározást ígéretével kecsegtetnek.

Gozón a legjobb hónapok a mountainbike-ozásra az enyhébb téli hónapok, októbertől - májusig. A szigeten a völgyeket és a dombokat buja zöld növényzet, virágszőnyeg és gyógynövények borítják. Ha viszont nem bánod a nyári forróságot, az ösvények és az utak szinte csak a tieid, hódítsd meg hát e szigetvilág gyönyörű dombjait, majd frissítsd fel magad a kristálytiszta tengervízbe csobbanva.

A napi kerékpáros programok minimális létszáma 2 fő, a fél naposoké minimum 3 fő.


Választható kerékpártúrák:

- 10-15 km - ez a táv nem követel különösebb fizikai megterhelést, elkerüli a komolyabb dombokat és kellemes gurulást tesz lehetővé a vidéki utakon, kedves kis falvakon át, a végén pedig eléri a tengerpartot, ahol a sziklák mentén kerékpározva nagyszerű látványban gyönyörködhetünk.

20-30 km - számos ösvény közül választhatunk a közepestől a nehézig. Az adott táv alatt részünk lehet nagyobb emelkedőkben, technikailag nehezebb lejtőkben és pihentető szakaszokban is.

Kerékpártúra Gozón Forrás: Máltai Idegenforgalmi Hivatal 


Árak:

- egész napos túra, piknik ebéddel                65 Euró/fő
- fél napos túra                                               45 Euró/fő
- csoport és családi árak                                ajánlatkérésre

 

Közvetlen ajánlatért katt >> IDE! <<

 
 

További információ és foglalás:
Gozo Adventures
info@gozoadventures.com
www.gozoadventures.com

80515-Gozo-Adventures-logo.jpg

Olvass többet a témáról: kerékpártúra, Málta, Gozo

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.