Menü

Hozzászólás 1

2019.10.28.-2019.10.31. Ausztria Alpok Könnyű (családi) Kerékpár

Bécsi Erdő kerékpáros körtúra

A Bécsi Erdőt kerékpárral körbejárva könnyedén felfedezhetjük a környék kulturális nevezetességeit és természeti szépségeit. A Bécsi Erdő kerékpáros körtúra során válogatott, különösen kerékpárosbarát panziók nyújtanak szállást éjszakára, míg nappal az útvonal mentén található kirándulóhelyek széles választéka kápráztatja el a vendéget.

A 215 kilométeres útvonalon a kedélyes kerekezést kedvelők kényelmesen, csaknem emelkedők nélkül juthatnak el vízpartra, erdőbe és borozókba egyaránt. A változatos biciklitúra irányát többnyire négy folyó, a Duna, a Traisen, a Gölsen és a Triesting, végül a Wiener Neustadt-i csatorna határozza meg. A Duna és a Traisen mentén ártéri erdők szegélyezik utunkat, míg Lilienfeld előtt - Ausztria erdőségekben leggazdagabb régiójába érkezve - már előalpesi erdők között haladunk.

A borkedvelők három szakaszon: Klosterneuburgban, a Traisen völgyében és a termálvizek régiójában is meggyőződhetnek a helyi borok kitűnő minőségéről, ha betérnek egy-egy jellegzetes, hagyományos borozóba.

A túra egyik lehetséges kiindulópontja Bécs. Először kövessük a „bécsi kerékpárutak” jelzést egészen a Duna-menti kerékpárútig, aztán a Duna-menti kerékpárút (EuroVelo 6), a Traisental-kerékpárút (4. sz.) és a Triesting-Gölsental-kerékpárút (42. sz.) tábláit, majd végül a termál-kerékpárutat (EuroVelo 9).

Ajánlat érvényessége: 2019.04.01.- 2019.10.31.

Bringás pihenő a Traisen folyó partján Forrás: (c) weinfranz.at


A csomagajánlat tartalma:

- 4 éjszaka kétágyas szobában, reggelivel kerékpárosbarát szálláshelyeken Tullnban, Wilhemsburgban, Hainfeldben és Badenben
- Csomagtranszfer - ár érdeklődésre

Ár személyenként: kétágyas szobában 172 €-tól

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ >> ITT! << 

 

 

                                          KÖZVETLEN AJÁNLATÉRT KATT IDE!

 

  

Kapcsolat, foglalás:
Mostviertel Tourismus
+43 7482 20444
info@mostviertel.at
www.mostviertel.at

Olvass többet a témáról: kerékpártúra, eurovelo, Alsó-Ausztria, duna-menti kerékpárút

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.