Alig pár hét az ötkarikás játékokig Hír

Ötpróba
2012/05/25
A gyöngyösi ötpróbázók különleges, éjszakai gyalogtúrán, a Mátrai Csillagok Teljesítménytúra keretében, négy különböző távon gyarapíthatják majd pontjaikat.
Hirdetés





A gyöngyösi ötpróbázók most vasárnap, május 27-én, különleges, éjszakai gyalogtúrán, a Mátrai Csillagok Teljesítménytúra keretében, négy különböző távon gyarapíthatják majd pontjaikat. Az előző évek gyakorlatától eltérően, az eddigi rajt-, illetve célállomás (Felsővárosi Általános Iskola) helyett az idén a gyalogtúra a városközpontban lévő Kolping Házból indul, ezért az egyes távok 1,5 km-rel hosszabbak lesznek. Nevezni távtól függően 19-21 óra között lehet majd. 

 

Még pár hét áll rendelkezésre azok számára, akik egészséges életmóddal és sportos próbákkal szeretnének eljutni idén nyáron a világ legjelentősebb sporteseményére. Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 programsorozat résztvevői még mindig esélyesek arra, hogy személyesen drukkoljanak idén nyáron a magyar olimpikonoknak. A versenysorozat most hétvégén is számos színes programmal várja az érdeklődőket: Baján kerékpárverseny, Gyöngyösön különleges, éjszakai gyalogtúra várja a résztvevőket. 

 

A rendszeres mozgás fontosságát népszerűsítő, egészséges életmódra ösztönző amatőr sportesemény-sorozat résztvevői közül nyolc szerencsés próbázó az idén nyáron személyesen élheti át a világ legnagyobb sporteseményét, a londoni ötkarikás játékokat. Az országos rendezvénysorozathoz Vajda Attila, olimpiai bajnok kenus, Varga Tamás, világbajnok evezős és Horváth Gábor, világbajnok kenus is csatlakozott. 

www.otproba.hu

 
Hirdetés