Csúcsdöntés várható a Nagy Sportágválasztón! Hír

(X) - Támogatott tartalom
2016/05/03
Már 110 sportág közül lehet választani.

A 2016. május 27-28-án megrendezésre kerülő XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón minden eddiginél nagyobb sportági megjelenés képviselteti magát, várhatóan

minden eddig rekordot megdöntve 110 sportág próbál kedvet csinálni a sportoláshoz

és segíteni a sportágválasztást a 20-22.000 látogatónak.

 

A Nagy Sportágválasztó rendezvények sajátossága, hogy a gyakorlatban igyekszik kedvet csinálni a sportoláshoz, a megjelenő sportágak díjmentes kipróbálásának lehetőségével. A megjelenő sportágakat minden esetben sportszakemberek, edzők képviselik hitelesen bemutatva az adott mozgásforma lényegét és információt adva az adott sportág gyakorlásának lehetőségeiről, feltételeiről.

 

Parasport

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság helyszínein biztos szükség lesz a dedikáló kártyákra, hiszen a kilátogatók találkozhatnak olimpiai bajnokainkkal, Európa és világbajnok sportolókkal.

A XVIII. Nagy Sportágválasztó rendezvényen lehetőség lesz a fogyatékkal élők sportolási lehetőségeinek bemutatására, integráltan az épek sportjaival.

 

Gyúrj rá Rióra

A Budapesti Nagy Sportágválasztón a látogatók újabb 10 pontot gyűjthetnek a Magyar Olimpiai Bizottság 5próba Rióba! Mini5próba eseménysorozatával, hogy esélyük legyen megnyerni a program fődíját, egy kétszemélyes riói utazást.

 

Legsportosabb iskola

A Budapesti Nagy Sportágválasztó, első (péntek) napja, kifejezetten az előre bejelentkezett oktatási intézmények számára fenntartott nap, míg szombaton a családoké a főszerep. A pénteki, oktatási napon a szervezők KERESIK A NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ LEGSPORTOSABB ISKOLÁJÁT.

A felhívás győztese: a XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvényre a legtöbb gyermekkel érkező intézmény. Természetesen a díjazás sem marad el, hiszen a nyertes iskolát az esemény után kupával és oklevéllel jutalmazzuk.

A díjat személyesen, Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nagy Sportágválasztó szóvivője adja át.

 

sprt.jpg
sprt.jpg

Gyere el! Próbáld ki! Válassz!

A fővárosi eseményen túl, májusban két regionális helyszínen is lesz Nagy Sportágválasztó rendezvény!

Hódmezővásárhely: május 7.

Tata: május 13-14.