Menü

Hozzászólás 0

ÚSZÁS, USZODA/STRAND, OROSHÁZA - GYOPÁROSFÜRDŐ

Gyopárosfürdő

5904 OROSHÁZA - GYOPÁROSFÜRDŐ, Fasor utca 3
06-68-411-962
furdort@gyoparosfurdo.hu
www.gyoparosfurdo.hu


Az évszázados hagyományokra visszatekintő Gyopárosi Gyógy-, Strand- és Élményfürdő mai állapotát tekintve kellemes és vonzó üdülőhely, melynek minőségi szolgáltatásaival elsődleges céljai az egészségmegóvás, egészségjavítás és természetesen a szórakoztatás. 

Gyopárosi-tó csónakázásra, vízbiciklizésre alkalmas vízfelülete mellett, nyitott és zárt gyógy- és termálvizes medencék, úszómedence, tanmedence, kültéri temperál vizes, feszített víztükör, élménymedence és gyermek élménymedence is szolgálják a vendégek igényeit.

A gyógyfürdőzők részére az egész évben nyitva tartó kültéri termálmedence, a fedett gyógymedence és a szintén gyógyvizes, két darab tornamedence biztosított. A fürdő gyógy- és termálvizes medencéit, 40-50 fok hőmérséklet vízzel jelenleg két mélyfúrású kút táplálja. A természetes alkáli-hidrogénkarbonátos víz, különböző mozgásszervi, gyulladásos, reumatikus és nőgyógyászati megbetegedések gyógyítására alkalmas.

A fürdő Egészségmegőrző Központja, frissítő szolgáltatásokat nyújt a pihenési, egészségüket megőriző szándékkal érkező vendégeknek. Az üdülővendégek számára a fürdő területén lehetőség nyílik tenisz, strandröplabda, strandfoci sportok zésére. A vendéglátás tekintetében az üdülőkörzetben minden igényt kielégítő színvonalas szolgáltatást nyújtó létesítmények találhatók.

A fürdő bejáratánál autóparkoló, valamint kerékpármegőrző áll az üdülővendégek rendelkezésére.

A Gyopárosfürdői gyógy- és üdülőcentrum teljes kör minőségi szolgáltatásai garantálják az idelátogatók számára a hangulatos és kellemes kikapcsolódást.

Árak 2010.:

Gyógymedencék / Parkfürdő:
Egész napos belépő:
Felnőtt 1 400 Ft
Diák, nyugdíjas, gyermek 1 050 Ft
17 óra utáni egységes jegy (H-P) 750 Ft

Élményfürdő:
Egész napos belépő:
Felnőtt 2 800Ft
Diák, nyugdíjas, gyermek 2 050Ft

További infók..

 

Címkék: uszoda, strand

Olvass többet a témáról: uszoda, strand

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.