Kápolnák nyomában

2020/02/15

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Kápolnák nyomában
Anna-Mária 22,5K
Mária 14,5K
Anna 8K

Szépjuhászné
2020-02-15
Hirdetés

Kápolnák nyomában - Kiírás

Anna-Mária 22,5K

MÁRIA Útvonal: Szépjuhászné Tündér-hegy Tücsök-rét Mária-kápolna Városkút Svábhegy Széchenyi emlékmű Normafa Anna-kápolna János-hegy Szépjuhászné ANNA útvonal: Szépjuhászné Tündér-hegy Tücsök-rét Kossuth Lajos emlékmű Anna-kápolna János-hegy Szépjuhászné

Mária 14,5K

Szépjuhászné Tündér-hegy Tücsök-rét Mária-kápolna Városkút Svábhegy Széchenyi emlékmű Normafa Anna-kápolna János-hegy Szépjuhászné

Anna 8K

Szépjuhászné Tündér-hegy Tücsök-rét Kossuth Lajos emlékmű Anna-kápolna János-hegy Szépjuhászné

Megjegyzés mindhárom távhoz:
A túra egy rövid szakasz kivételével jelzett turistaútvonalon halad, a Rajtnál mindegyik távhoz szöveges itinert és fekete-fehér térképet adunk.
Kérjük, íróeszközt és poharat mindenki hozzon magával!
A Rajt megközelítése: A Szépjuhászné Gyermekvasút-állomás Budapest felől a Széll Kálmán térről (Moszkva tér) induló 22-es és 222-es jelzésű autóbusszal közelíthető meg. A Szépjuhászné, Gyermekvasút megállónál kell leszállni, és csak pár lépés befelé az étterem mögötti peronig.

Javasoljuk, hogy aki teheti, a közösségi közlekedés eszközeit vegye igénybe a Rajt megközelítésekor, mivel a parkolóhely kevés!

Mindenkit szeretettel várunk!

Térkép: a Budai-hegység turistatérképe.
A túra a Budapest Kupa része.

A Rajtban vásárolható Sarokkő TeljesítményKártya

Kápolnák nyomában - Nevezés

Nevezési díjból kedvezmény: 100.- Ft/fő MTSZ, MSTSZ, TTT tagoknak (igazolványra), valamint csoportoknak, családos indulóknak, diákoknak, nyugdíjasoknak. Előnevezés nincs. Családi nevezés esetén a hat éves kor alatti gyermekeknek ingyenes az indulás. A fogyatékkal élők, és egy fő kísérőjük 50 % kedvezményt kapnak a nevezési díjból. A Teljesítménykártyával rendelkező indulók 100 .-Ft./fő további kedvezményben részesülnek.
Szintidő nincs, legkésőbb 16:00 órára a résztvevőknek be kell érnie a Célba.

Anna-Mária 22,5K - Mária 14,5K 1400 ft
Anna 8K 1200 ft

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés