Bükki kihívás 2020 téli éjszakai túra

2020/02/01

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Bükki kihívás 2020!

20 - 30 - 50 km

Téli éjszakai teljesítménytúra

 

Felsőtárkány Faluház
2020-02-01 - 2020-02-02
Hirdetés
Éjszakai túra
Bükki kihívás 2020 téli éjszakai túra-1

Bükki kihívás 2020 téli éjszakai túra - Kiírás

Kedves Túratársak, Érdeklődők!

Néhány információt szeretnénk veletek megosztani a Kihívással kapcsolatban.

2. Kötelező felszerelések
Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy előre készüljön fel a túrára. Vannak olyan felszerelések, amiknek az indulóknál ott kell, hogy legyenek. Ilyen a pl. a térkép, mobil telefon (feltöltve!), fejlámpa tartalék elemmel, pohár. A térképet helyettesítheti a GPS, és az arra letöltött track. A trackekhez a linkeket a túra weboldalán, a távoknál találjátok.
3. Útvonal, szalagozás
Mivel az eddigi években nem nagyon nyúltunk hozzá az útvonalakhoz, így most egy kicsit módosítottunk rajtuk. Viszont továbbra sem lesz sehova se kitéve szalagozás, útba-igazító nyíl, tábla. A helyes utat nektek kell megtalálni, követni. Többek között ettől is kihívás a Kihívás. A túra előtt javasoljuk, hogy nézzétek át az útvonalakat! A frissítő pontokat próbáltuk úgy kialakítani, hogy kb. 10-12 km távolságra legyenek egymástól. Továbbra is az egyesület házaiban lesznek a frissítők. Természetesen lesznek ellenőrző pontok is, ahol terveink szerint lyukasztani kell majd.
4. Póló
A hagyományos pólók továbbra is megmaradnak minden résztvevőnek. De az idén lehet majd külön vásárolni Kihívásos logóval emblémázott hosszú ujjú pólót is, technikai anyagból. Ezeknek a rendelése a nevezéstől külön fog történni, szintén a weboldalon, a nevezések időpontjától.

Bükki kihívás 2020 téli éjszakai túra - Nevezés

1. Nevezés
Mint már tudjátok, az idén nem egyszerre lesz a nevezés a 3 távra, hanem 3 egymást követő napon. Minden nap csak az arra meghirdetett távra lehet nevezni. Kérünk mindenkit, hogy mérje fel a képességeit, és arra a távra nevezzen, amit meg fog tudni csinálni. Átnevezésre nem lesz lehetőség. A távonkénti létszámok adottak, azokon változtatás nem lesz. A nevezések időpontjáról a túra weboldalán tudtok tájékozódni.
http://karpategyesuleteger.hu/challenge/

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés