Menü

2009.01.13.     Hozzászólás 0

Segíts megdönteni az Együtt hógolyózás Guiness-rekordját!

Legyél ott a Családi Hógolyó Világrekordon január 31-én a Városligeti Műjégpályán Te is és szólj még 3765 ismerősödnek! Legalább 3766-an kellenek ugyanis a 2006-os rekord megdöntéséhez. Hó lesz, az tuti...


A Guiness-rekord csak a hab a tortán: rengeteg egyéb program, egyebek között jégkorcsolya-, lufifújó és hóemberéptő-verseny is vár Rád és családodra. Lesz továbbá angyalkázás, arcfestét, kézműves sarok, fakutyázás, de akár kipróbálhatod a curlingezést is.

 

A 12-től 19 óráig tartó programok között finomabbnál finomabb ételeket és italokat fogyaszthatsz, a T-Home melegedősátorban és T-Mobile Lounge sátorban pedig pihenhetsz egy kicsit, hogy aztán a rendezvény végén sorra kerülő koncerten már újra friss legyél.

 

A Hógolyó Világrekord a Városligeti Műjégpálya területén kerül megrendezésre. Ha teheted, tömegközlekedéssel (vagy bringával) menj! A Hősök terére így a 72-es, 75-ös és 79-es troli, valamint a 20E, 30-as és 105-ös busszal jutsz el, innen 3 perc a jég. Autóval a Felvonulási téren parkolhatsz, ahol anno még gyermekként lufival a kezünkben vonultunk május 1-jén.

Olvass többet a témáról: hógolyó, műjégpálya, világrekord